Hayatta evlenmem konuşmam dediğim kişiyle evlendim ve 6 aylik oğlum var çok şükürbüyük lokma yiyeceksin ama büyün konusmaycksin
İş için konferansa gittim orada ayak üstü tanıştık öyle muhabbet falan olmadı sonra baktım hava güzel falan konferans bitince de bir süre kalmaya karar verdim oda kalmış öyle sohbet ettik baktık iyi anlaştık gezdik tatile beraber devam ettik bir anda evlenmeye karar verdik ailelere dedik çat evlendik :) hiç düşünmedim çok tanımadan evlendik birbirimizi 6 sene oldu birde bebemiz oldu yeni degismedik hiç hep kafamıza estiği gibi takılıyoruz birbirimize güveniyoruz karismiyiroruz her şeyini paylasir benimle.
İş için konferansa gittim orada ayak üstü tanıştık öyle muhabbet falan olmadı sonra baktım hava güzel falan konferans bitince de bir süre kalmaya karar verdim oda kalmış öyle sohbet ettik baktık iyi anlaştık gezdik tatile beraber devam ettik bir anda evlenmeye karar verdik ailelere dedik çat evlendik hiç düşünmedim çok tanımadan evlendik birbirimizi 6 sene oldu birde bebemiz oldu yeni degismedik hiç hep kafamıza estiği gibi takılıyoruz birbirimize güveniyoruz karismiyiroruz her şeyini paylasir benimle.
1,493,257 soru
24,398,807 cevap
349,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın