Eşimle ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık..evlilik düşüncesiyle konuşmaya başladık..sonra sevdik birbirimizi, ikimizde hep dürüst olduk birbirimize karşı..geçmişimi saklamadım, o da aynı şekilde..dürüst olduğumuz için de evlendikten sonra farklı birşey çıkmadı, ne o ne ben değişmedim..1 sene sonunda evlendik..dini hassasiyetleri olan bir insan ve bunu hayatına, bana karşı olan davranış hal ve hareketlerine de yansıtıyor..düşünceli bir insan..beni gerçekten sevdiğini hissettiriyor ben de aynı şekilde..sabırlıdır, ben iş hayatımda özellikle çok yorulduğum için tahammül seviyem düşüktür ama o daha sabırlı, tahammülü daha yüksek bana göre..birlikte saçmalarız, çocuklaşırız yeri geldiğinde..gezmeyi, yemeyi içmeyi çok severiz..tanıştığımızdan beri o kadar kilometre yaptık ki..iyiki yapmışız, şimdi maddiyat zaman o kadar imkan bulamıyoruz..bazen fevri çıkışları oluyor ve sinirlendiğinde sağlıklı iletişim kuramıyorduk..o dikkat etmeye çalıştı ben ona göre hareket etmeye derken onu da baya hallettik..Allah razı olsun ondan, şimdi geçici görevde 3 aylığına..ben de ilk bebeğime hamileyim, sabırla gelmesini bekliyoruz..yeniden bu hayata gelsem yine onunla evlenmek isterdim..