0 oy
934 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Esinizin hangi yönlerini sevip evlendiniz ? Evlilik sonrası degişti mi esiniz? Boyle diyen cok insan var ama benim esim ve cevremdeki arkadaslarimdan eşleri aynı kalanlar da çok var

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben buna omur boyu asik kalirim dedim evlendim : D
-Reklam-
0 oy
(772 puan) tarafından
İlk tanıştığımız an hissetmiştim evleneceğimizi. Çok aşık oldum ve hayallerimden çok daha mükemmel bi adamdı. Çok şükür hiç yaniltmadi beni. Allah ondan razi olsun ❤
0 oy
(423 puan) tarafından
Çocuktum gençliğimin en güzel yıllarında evlendim oda çocuk tabi aile ne derse onu yapardı askere gitti geldi değişti şimdi eşim der başkada bişey demez gene olsa gene eşimle evlenirim beni çok sahiplenir bana destek 
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Eşim kendini hiç farklı göstermedi bana aynı iş yerinde çalışıyorduk 5 sene sevgili olduk ama ilk gün neyse hala öyle. Sevgiliyken bazı huylarına çok kızardım romantik değil beni kıskanmaz falan ama sonra düşündüm de neyse o dedim en azından baştan belli ediyor dedim kendini. Dediğim gibi aynı iş yerinde olduğumuz için tüm gün birlikteydik ister istemez her halini görüyordum. Çalıştığı yeri masasını her sabah silerdi ( evde de iş yapar dedim ) kimseyle hiç bir tartışmasına şahit olmadım. Herkes çok severdi eşimi. Kimsenin arkasından konuşmazdı bazen ben konuştuğumda kızardı kimseyi kınama diye. Bu huyu da çok hoşuma giderdi. Dönüp bakmazdı kimseye hatta ben bir kaç kez bilerek laf ettim aşkım kıza baksana ne kadar açık giyinmiş diye (Bende açık giyinirim tepkisini merak ettim) bizi ilgilendirmez boşver istediğini giyer derdi. Bir günde amcamın gelini evde hiç yemek yapmıyor iş yapmıyor çalışmadığı halde demiştim ( öyle bir şey yok yine vereceği tepkiyi merak etmiştim ) niye sadece kadının mı görevi demişti yani baştan neyse öyle oldu eşim evde her işi yapar bana karışmaz istediğimi giyer alır gezerim arkadaşlarımla tatile bile giderim. Gerçekten ben bu adamı iyi tanımışım diyorum öyle kendi kendime dedim ben bununla evlenicem diye hatta evlenmeyi en çok isteyen bendim :)
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Nasıl evlendiğimi hiç bilmiyorum bı baktım sabah evimde uyandım sevgiliyken msj attı evlenek mi kız dedi bende he olur evlenek dedim dalga geçiyordum bı baktım evlenmişim ve sevgililik dönemiyle suanki hakkında çok fark var çok değişti huyları vs söyledikleri falan 
0 oy
tarafından
Nasıl tanidiysam öyle kaldı iyiki diyorum merhametini en çok seviyorum
0 oy
tarafından
merhameti.benim 2.evliliğim eşim bekardı onunla instagramda tanıştık aslında.o iskenderunda ben bursadaydim.tanistigimizda 3bucuk yasinda kizim vardı.2 sene falan gitti geldi nişanlandık  mekik dokudu resmen.kizima da çok iyiydi ban da ve çok şeffaf davrandı. 6 yıl olacak tanışalı.3 yil olacak evleneli.elhamdulillah hâlâ aynı.degisir diyen,babalık edemez diyen cok oldu.kizimi aldim iskenderuna geldim pişman da değilim.suan bebek bekliyoruz.rabbim herkesin yuvasına huzur nasip etsin
tarafından
hee elbette tartisma vs cook oluyor olmaz mi .genel anlamda bir sorunumuz yok..iyi ki evlenmişim diyorum.allah hayırli insanlarla karsilastirsin
0 oy
tarafından

ayni seylerden hoslanmadak da hayata bakisimiz ayniydi ve sevincede evlendik.. 23 yasindaydim acikcasi evlebirken cok irdelemek gerek o donemler irdelemedim ama verilmis sadakam varmis diyelim:D degismedi degisse de olunlu yonde .

0 oy
(413 puan) tarafından
Ben onu ilk gordugum anda gözlerinde geleceğimizi gördüm sanki evlenmisiz çocuklarımız olmuş çok mutluymuşuz hayatımda ilkkez bı erkeğin gözünün içine baktım oda eşimdi oda aynı şeyi hissetmiş amcasigile giderken uğramıştı benim çalıştığım yere oraya gider gitmez yengesine ben orda bı kız gördüm onunla evleneceğim demiş öylede oldu güç oldu zor oldu evlendik ama şükür değişmedi çok hatta tanıdıkça merhametine hayran kaldım gerçekten çok güzel bı yüreği var ama tabi suda bı gerçek sevgilik dönemi daha kibar daha naif daha ilgili evlenince ister istemez bazı değişmeler oluyo
0 oy
(66 puan) tarafından
Ortak bir arkadaşımızın doğum gününde tanışmıştık öyle normal konuşup flörtleşiyorduk derken bir fece ailmle kavga ettim eşyalarımı topladım çıktım eşim öğrenince durumu bırakmadı beni hemen evlendik 1 sene oldu iyi ki evlenmişim çok şükür :)
0 oy
(207 puan) tarafından

Abi dediğim kişiyle evlendim aynı yerde çalışıyorduk oo yeni başlamıştı yanımda abi diyordum saygıdan bana dedi bana abi deme ben okdr büyük değilim fln öyle öyle arkadaş olduk böyle de evlendik şimdi oğlumuz var çok şükür:D

0 oy
(3,679 puan) tarafından

Kalbi güzel adam benimkisi :D bana karşı olmadı ama eşimin iyi niyetini kullanan kişilere karşı oldu ben engel oluyorum eşimin bu huyunu su istimal edenlere karşı onlar da eşime sen çok değiştin diyorlar :D

0 oy
(579 puan) tarafından
Saygılı oturmasını kalkmasını ilk başta sevdim şakacı ne istersem alan bu yönünu çok seviyorum :) düşünceli halada öyle önceden nasılsa şimdi de öyle çok şükür 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bizim çok karışık mevzu evlenmem dediğim adamla evlendim hiç umut yoktu çünkü o başkası ile beraber Di ben başkası ben ayrıldım ben ayrılınca oda ayrılmış ilk gördüğüm gün aklıma yazmistim dedi bende eşimi hiç tanimamama rağmen rüyamda gördüm sabahına karşımda gördüm ve arkadaşımın sevgilisi çıktı falan mevzu derim ama Allah işte ordan burdan derken bizi beraber etti eşim mükemmel bir insan hiç bir huyu değişmedi ilk gün neyse hala o çok şükür k
0 oy
tarafından
Görücü usulü evlendik. Nişanlıyken beni aramaz sormazdı. Ben arasam kapatırdı. Hatta gece onu atamayayım diye telini tamamen kapatırdı.sorsan yorgundu ama bana 5 dk bile ayirmazdı. Sanırım beni sevmiyordu. 

Evlendik çok değişti. Cok şükür. Cok merhametlidir. Gunde bin defada arasam cevap verir ben aramasam aksama kadar kac defa arar mesaj atar. Asla çıkma etme şunu alma şunla gorüşme demez. Benide ailemide sever. Bir dedigimi ikiletmez cok şükür. Allah onu basimdan eksik etmesin. Iyikide onunla evlendim ❤5 sene oldu 2 cocugumuz var :)
0 oy
(388 puan) tarafından
daha ilk bulusmada anladm nasl biri oldugunu tsbi o bi kac yil takilirz modundayms :) beni ilk bulismamzda sabirla dinledi sessizligini sakinligini sevdim.Babama benziyodu bi cok huyu evleneceksem babam gibi biri olsun isterdm.saf agzi var dili yok kimseye zarari yok.tabi evlenince kimseye hayr diyememesi beni deli etti :) kadin erkek insanlarla laubalili olmasi beni drli etti anasi babasi yasibdakilerle bile konusur meger bir bana sessiz sakinms:) mahallede suan onu tanimayan yok dindinin dindisi arkadasi olur sukur yasakladm bensiz plan yapmasini simdi cok nadr arkdslaryla bulusr
0 oy
tarafından
Beni istemeğe hep 30yaş üstü geliyordu. bende 23düm. Eşim de 23olunca yaşı uygun. hatta6ay küçük benden. Birde 30-40dkk lık yol. Annemi sık sık görürüm dedim. Aşk hakkında düşünmedim bile. 
0 oy
tarafından

Valla görücü usulü bizimki 1 yıl nişanlı kaldık 3 yıldır evliyiz hiç değişmedi ilk gün nasıl odunsa hala öyle kocacım:D

0 oy
(1,513 puan) tarafından
En yakın arkadaşımdı herşeyimi paylaştığım dertleştiğim daralınca gezip dolaştığım hatta kırarım hayatımdan gider diye sevgili olmaya çekindiğim insandı. Çok fazla anlayışlı merhametli bir insandı hatta arkadaşlarımdan birine bile ayarlamaya çalışmıştım çok beyefendi düzgün karakterli bir insan diye sonra benimki benim kalbimde biri var istemiyorum demişti sonra işimle alakalı bir fuara katılmıştım o da beni ziyarete gelmişti o anda ne olduysa kalbimin ritminin değiştiğini hissettim sonra da 6 ay içinde evlendik 2 yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var ve iyi ki diyorum ev işine bebeğime bakmaya herşeyime destek sevgisi ilgisi merhameti hala aynı Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah huyunu da değiştirmesin 
0 oy
(266 puan) tarafından

İstedi vermediler sen şoförsun dediler (◠‿◕) 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 598 göst.
0 oy
23 cevap 657 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Planks (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 662 göst.
1 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep0606 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 490 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,408 puan) tarafından soruldu

411,054 soru

12,372,741 cevap

42,533 kullanıcı

Kategoriler

...