0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Pazar günü yeğenim geldi anneme 3bucuk yasinda.abim ayrıliyor eşiyle. Neyse yavrum hâlâ ben sana gelcem diyo gel halacim diyorum  anneminde sağolsun hergun bı yeri agriyo arabaları var ne gelen var ne giden bu karda kışta otobüsle gidemem  .güya bı gün gelcek olmuşlar otobüs kartı abimdemis gelememsler 5liraya satan yer dolu . Yegenimden önce sapak dedigimiz yer var bana arabayla 5dk babam kıyma almaya gitmiş oradan gelseydiniz hazır yola cikmisiniz dedim ya geç oldu diye dönmedik dedi geç dediği 9 yani bude güya arabaları benzinli çok gezmeyelim muhahbtleri yaptiydi ..bu akşam da kar yagiyo ama yeğenimi ozdilege götürmüşler oyun yerine eve geldikten sonra ariyolar gituntulu yavrum da hala ben oyun oynadım oyuncaklara bindim dio bende açtım ağzımı oo oralar giderken benzin var kar yagmiyo heralde dedim ya dönüşe bastırınca geldik hemen deyip kivirdi annem .. heryere gidip şu çocuğuma ugramayip sevindirmediniz dedim bı ee başka zaman kocani beni almaya gonderiyordun ne göndermedin dedi hergun oram ağrıdı buram ağrıdı misafir geldi diyen benmiyim gelcez alablickmi demeye ağzın yokmu dedim çok kızdım .asla yeğenimi kiskabmam götürsün ama bnm oğlumu alıp gitseler olmuyor muydu o sapak dediğim yerle evim 5dkka ya bende siz bilirsinjz gelen gelir bida gelin nuahhbeti yapmam dedim kapadım .bide kardeşimden araba alırken borç almıştık Euro 3bilezigim o Euro ya denk geliyor vericem onları ailemde olsa bir borcum kalmasin 

3 Cevaplar

0 oy
(830 puan) tarafından
Gelmemeleri konusuunda haklısın
(385 puan) tarafından
Ama ben hergun gitsem bı gün gitmesem neden gelmedin diye sorar . istiyor ki hep ben gideyim o hasta hep döneyim peşinde bu gelmemeleri çok sinirimibozdu
(830 puan) tarafından
Benım annemde böyle boşver
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Çok büyük bir sorun değil kızmamışsın. Alınmışsın. Bende kızamıyorum çocugumuz olunca çok daha farklı bir göz ile görebiliyorum. 
(385 puan) tarafından
Hep öyle ben gidicem benm arabada su yakmıyor eşimde ayda 3sen gidersen bı kerede onlar evine gelsin dio oda haklı
(2,568 puan) tarafından
Aynen canım böyle üstüne düşünce bazen istediğimiz olmaz. Bırak biraz zaman ver kendiliğinden gelir. Yoksa her beklentinde böyle olunca insan çok üzülür.
0 oy
tarafından
Yani evet sanada uğrayabilirlerdi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 241 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 664 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 632 göst.