Şimdi şöyle oldu, önce bunlarla aile içinde tanıştık. Daha sonra pek samimi davranmadılar tanımaya çalışmadılar. Yani kardeşinin bir sevgilisi olsa ya da kaynının illa ki bir oturup çay kahve içelim dersin dimi. Ama yok. Biz yokmuşuz gibi davrandılar. Daha sonra bir gün oğullarının 1. Yaş günü vardı. Eşimle beraber tabi o zaman sevgilim ama aynı apartmanda yaşıyoruz kayınvaldelerle. Neyse Ogün gittik hediye sürpriz herşeyi beraber seçtik. Aldık koşturduk. Daha sonra eşim sen de gel beraber gidelim demedi, bu arkadaşlar da beni davet etmedi. Ben evime gittim. Evde ağlıyorum tüm aile toplandı ben dış kapının dış mandalıyım falan diye saat akşamın 9u olmuş eşim arıyor babam evde bişey unuttu eve gidecek dönerken seni de getirsin diyor. Ben de dedim ki ne alaka. Gelmem dedim. Bu saate kadar akılları nerdeymiş dedim. Sonra konuşmadık avmde karşılaştık ben başımla selam verdim onlar karı koca başını çevirdi bana. Sonra pek denk gelmedik açıkçası. O elti hanımın doğum günü oldu aile yemeğine çıktılar. Ben tabi uzaktayım eşime dedim ki o kadının doğum gününe gitme. İnatla gitmiş. Ben bunu öğrenince elti hanıma küçük bir tebrik mesajı attım 1 hafta kadar önce eşimin parmağıma taktığı yüzüğün resmi ve aynen şu sözler " parmağıma takılan bu yüzüğün de verdiği yetkiye dayanarak doğum gününüzü kutlarım, sonuçta artık bir aile sayılırız. Aranızda olmayı çok isterdim fakat uzaktayım gelemiyorum." sonra beni engellemiş. Daha sonra evlendiği sıra bir araya geldik konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor. Düğünde de çocuğu çekip alınca. Ben bir sinirlendim düşmanlık da böyle başladı işte. Daha sonra sordum soruşturdum aile içinde. Kendisini pek seven sayan arayıp soran yok. Bir tek bana karşı böyle değilmiş. Açıkçası pek kimse sevmiyor onu. Oysa ben herkese dostça arkadaşça yaklaştım. Herkesi eğlendirmeye çalıştım beni çok seviyorlar eşimi de. Fakat Kayın pederimle kayınvalidem memur emeklisi ve çok disiplinliler, onların evinde huzurlu hissetmek imkansız. Eşime diyorum bazen neden yanıma taşındın, ıspartada da yaşardık diye. Bana bizimkiler huzur vermezdi diyor. Eltimle kocası da aynı onlar gibi olunca oraya ait olmadığımızı anlayıp başka şehre taşındık. Bu anlattıklarım dışında bişey yaşanmadı. Çünkü birbirimizi görmedik. Bu kadarıyla söyle kim haklı kim haksız bakalım.