0 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Lohusayim sinirlerim tepemde zaten eşimle boşanma aşamasına geldik belim sakat bir ay önce sezeryan doğum yaptım dün sni hareket yaptım şuan oturamıyorum ağrıdan bebeğimi emziremiyorum neyse kaynanayi aradım bizim arabamız suanlik tamirde baba beni annem gile götursun benzin parasını veririm dedim tamam dediler konuşuyorduk nazar mı değiyor acaba bize dedim nazar değmesin diye ben herkese yalan söylüyorum dedi nasıl yani dedim gelinin nasıl oldu diyenlere gidip her gün bakıyorum yardım ediyorum diyorum dedi beynimden vuruldum dondum kaldım bidaha aradım bence insanlara yalan söyleyeceğim de dürüst ol ahirette hesabını ödemekle uğraşma bilmiyorum demek daha hayırlı dedim Ben yalan söylemeyi tercih ediyorum dedi. Eşimin niye sorunlu olduğunu şimdi dahaa iyi anlıyorum ben kendi kendime evde lohusa halimle parcalanirken gün boyu bebeğe bakmaktan aç kalmaktan kabız oldum arkamdan her gün oluk oluk kan akıyorken bakıyorum demiş millete bahanesi de nazar degmesinmiş bilmiyorum nasıl bakıyor kendine veya eşi bakıyor diyebilir bu kadar mı zor ya niye kendi üzerinden yalan söylüyor. Ben mi çok dürüstüm etrafımdakiler mi çok ******** anlamıyorum artık eşimde oran sorunlarımı ailelerimize duyulmadık ama bugün gidiyorum evimizden bir süre kafa dinleyeceğim belki de dava açıp geri dönmeyeceğim bu eve ya tedevi olacak ya tedevi olacak atacak 11 aylık evdeyim çekmediğim kalmadı onun yüzünden küçücük çocuğu mu babasız büyütmeye razıyım sırf psikolojisi bozulmasın diye 

12 Cevaplar

0 oy
(2,554 puan) tarafından
Bir şey diyeyim mi o kadar şeyden takıldığm tek şey benzin parası????? 
(4,876 puan) tarafından
Valla şöyle düşün biz evlendik 5 sene önce.
Gelen giden oldu haliyle düğünlerde yaz ayında olduğu için sıcak oluyor ve evlerinde 2 klima var  herkes yatıyor o ayki elektrik faturasını ortak ödedik

Kayinlarm evlendi öylesine.
 geçen sene en son kaynım evlendi görümcenin de iki oğlu vs oradaydı çocuklar var ev sıcak klimayı açtık diye 600 para geldi ve herkes ortaklasa verecek dedi ve  yine ortaklaşa oldu ☺️
Ve yenilen içilen kahvaltınin pazar alışverişinin haddi hesabı yok ☺️
(2,554 puan) tarafından
Yani canım şahsen en böyle şeyleri anlamlamdiramiyorum. Yani bizde öyle olmadığı için garip geliyor sanırım.
(14 puan) tarafından
Vallahi canım geçen kaynanama gelirken tavuk al dedim onlara yemek yapacam çocukla çıkamıyorum dışarı aldı 40 tl tutmuş o 40
Tlyi gelince eşimden aldı birde böyle ay ne gerek var oğlum diyor ama bunu derken parayı cebine sokuyor:)))
(2,554 puan) tarafından
Ay yarabbim yaaa:)) ben kaynanama şükrediyorum o zaman. Benimki sürekli sorar bir şeye ihtiyacın varsa söyle alayım sana pazardan marketten diye.  Tek sevmediğim huyu çocukla ilgili şeylere karışıyordu işte ben biraz tepki gösterdim anladı eskisi gibi değil. Ama şuan onlardan uzak oturuyorum. Ama 2 seneye sonra belki karşılıklı ya da altlı üstlü apartmanlarda oturabiliriz ev yapınca eşim bilmiyorum nasıl olur tek korktuğum şey o
(2,554 puan) tarafından
Kız birde benim annem gil bile mesela ben eve gittiğimde hep para verirler bize ihtiyacımız olmadığını bildikleri halde. Annemde hep bir şeyler alır yapar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pes yani gercekten. Ne garip calisiyor kafasi kaynananin.

Eger durumlar bu kadar vahimse bi sure uzaklasmak en iyisi. Git kafani topla ne istedigine kadar ver. Cocugun surekli huzursuz bir ortamda buyumesinden de ayri ayri ama huzurlu sekilde buyumesi cok daha saglikli
tarafından
İşine geliyor evde pos pos oturuyor bakmaması ayıp ben zor ayakta duruyorum aynı yerde oturuyoruz ama aç bile olsam gel bana yemek yap demedim ben bu kadar gururluyken yalan konusmasi beni dellendirdi
tarafından
Yani gelip etme hadi neyse de bari olmayan seyleri soyleme. O daha enteresan
tarafından
Bende yeni doğum yaptım canim benimde. Aynı yalan atar ben sabaha kadar bakiyom bilmem ne aynı evdeyiz doğum yaptığım gibi ayağa kalktım çünkü bı gün yatssam ikinci gün boğazımdan getirecek biliyorum  diğer iki çocuğumda oyleydim. Benim çok şükür eşimle aram iyi ama aynı evin içinde kayannamdan cekmedigim yok milletin yanında melek gibi bana inanirmisin ama milelr olmadığında şeytan gibi Allah yardımcımız olsun hakkında hayirisi olsun
0 oy
(97 puan) tarafından
Yalan siyleyecegine gelip baksin o millet kinamasin die yalan soyluo bnmkide bana bakmaya geldi 2 cocuk yetmio gibi sabah kdr cocuk bakip kalkip onlara kahvalti hazrliodum bnde kqldilqr 40im cikana kdr millet gelinine bakio sanio herkes oo sanslisin bak yanndalar dinleniorum saniodu bn 2 saat uyumuyodum günluk sütüm kesiliodu yorgunljk uykusuzlukdan lohusaligimi zehir etti millet gelini dogurdu bakmaya gitti desin die
tarafından
Gerçekten de onun için zaten ne kadar yalancı igrenç bir insanmış ama ben bunu yanına birakmam
(97 puan) tarafından
Yanina birakma Allaha havale et canm pnlar icin mutsuz oldugumuza degmez
tarafından
düzenlendi
Yok tatlım ya lohusayken hiç gelmesinler benim kaynanaman geldi iki ay ben ona baktım doğumu o yapmış olabilir ev işi kahvaltı yemek bulaşık birde eşim sabah kahvaltı yapıyor işe giderken kaynana 9 da yapar kayınpeder 11 de çayı kahvesi yemeği yani hep beklediler  o yüzden sütüm falan kalmadi evlerine gitsinler diye 4 gözle bekledim birde dalga geçer gibi bebek uyuyunca sende uyu der bebegede hiç bakmadı , seninki gene iyi tatlım bu dediğin lafı etsem ben ooo geri arayıp yapmadığını bırakmaz ortalığı ayağa kaldırır ölüyorum bitiyorum şekerimi yükseltti gelin bana laf söyledi diye aman gelmesinde bakmasinda bana ne güzel kendi kendime yaparım ben keşke benimkide gelmese ama herşeye hem karışır hem iş bekler,üstüne eve gelse ne olacak iş yapmadiktan sonra sorsan bizimki bana iki ay bakti :) boşver rahat rahat kendin bak bebeğine
0 oy
tarafından

Valla yalan günah falan ama annemde nazar etmesinler diye herkese bebeğimin emmediğini söyledi. Asla durmuyor derdi o sırada bebek uyuyor falan :D ama birşey demedim.

Diğer konuya gelince benzin parası olayı ilginç ama sizin ilişki de ilginç o yüzden yadırgamam. Sen o evden bir git zaten.olan el kadar bebeye olcak. Psikolojik olarak kötüsün bebeğe iyi gelmezsin. Keşke hiç gelmeseydin annelerden bu adamı anasını biliyorsun. Kendine ettin resmen. Bekle zamana bırak. Bebeğin için iyi ol düsünme kocanı da. O da birşeyler yapsın sizin için ondan sonra düsün. 

tarafından
Kız bu ne demek ya ben kendi kendime ayakta durmaya çalışıyorken yalan söylemek ne demek ilerde kendi düşkün olur ben bakmak istemem kaynanan sana bakmıştı derler
tarafından
Ya he de geç. Sana öyle diyene de yalan söyledi bir gün Çorba kaynatmadı dersin. Bırak Llaha havale et. Kafana cok takıyorsun sen lohusalıktan. Sütün gider bence yapma.
0 oy
(158 puan) tarafından
Lohusasin ve suan hersey sana batiyor lohusaligin gectignde sende ne kadar abarttigini anlayacaksin
tarafından
Yani kaynanan bana bakmadigi halde bakıyormuş gibi yapması millete iyi gozukmek için normal öyle mi veya eşime iki laf söylesem burnumu kanatıp yumruklaması normal benim anormal evet
(158 puan) tarafından
O zaman o adama neden cocuk doguruyosunz arkadas ya yumurklayan adamla ne isin var canina mi kastin var
tarafından
Bilmeden yargılamayin olur mu tam altı yıl sevgiliydim ben bu adamla hiçbir şeyini görmedim evlendik korunduk ilaç kullandim adetim düzensiz yine de Allah nasip etti çocuğum iyiki oldu onun iicn her şeyi yaparım bebeğe bağlamayın mevzuyu ben bu adamı aynı evin içine girene Kadar tanıyamamışım evlendik bir ay sorna hamile kaldım zaten o bir ayda normaldi
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Senin eski postlarını da biliyorum. Eşin veterinerdi. 1 dk bile durma o evde. Durma...
tarafından
Evet zıkkım olsun eşime
(2,746 puan) tarafından
Git darp raporu da al rezl et
0 oy
(10,487 puan) tarafından
Hihihi benim.kaynanamda asla bakmaz 22 günlük bebeğim var birde 22 aylık oğlum tek başıma bakıyorum asla bir taş çorba vermiş değil soran olursa o bakıyo torunlara.. ben takilmam böyle şeylere kuldan utaniyo ama Allah tan korkuları yok. Nazarla falan alakası yok bence uyandığından diyodur eşinle ne sorunun var bilemem.hakkinizda hayırlısı olsun
tarafından
Bakmasın da zaten düşkün oldum bı kez olsun gel bak demedim ben bu kadar gururlu iken yalanla ihya olması onur kırıcı
0 oy
(14,897 puan) tarafından
Tedavi olmadan dönme 
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Bu nasıl bi kafa gerçekten hadi bebegin usludur sütun iyidir ne bilim zorlanmiyorsundur  bunun için der ki uyumuyor zorlanıyor vs. Nazar değmesin diye dedim der de bakim konusunda söylemesi kendi egosunu pohpohlamak olmuş biraz uzaklasman iyi olur canım rabbim sana kolaylıklar versin
0 oy
(135,704 puan) tarafından
ne gicik bi insanmis sen hit ailene kafani toparla
0 oy
tarafından
Allahım neler var ya kafaya bak hele yalan söylemiş Allah soracak da bunu bence Bi kaç defa soracak
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Zor bir süreçten geçiyorsunuz ama sizi mahveden huzurun olmayışı. Gidin Bi süre kalın kafanızı dinleyin. Ayrı kalmak iyi gelecektir. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 277 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 685 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Meryemserap (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
11 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek8663 (856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 555 göst.