0 oy
249 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından
Kizlar kimin duasi kabul olur bilinmez ama bu ay klomen kullandim gebelik istiyoeum bana ve tum istiyenlere dua edermisiniz eica etsem allah razi olsun hepinizden ❤

18 Cevaplar

0 oy
(15,942 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
(257 puan) tarafından
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim rabbim seninde gonlunde ne varsa hayirlisi versin inslalah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbım sana da isteyen ve hakeden herkese de nasip etsin inşallah canım Rabbım gönlüne göre versin 
(257 puan) tarafından
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim rabbim seninde gonlunde ne varsa hayirlisi versin inslalah
tarafından
Amin kuzum amin  cümlemizin inşallah
(257 puan) tarafından
Inslalah canim ❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Rabbim kucağını doldursun inşaallah canım
(257 puan) tarafından
tarafından
Çok sağol canım
(257 puan) tarafından
Sende sagolasin canim ❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada canım. 
(257 puan) tarafından
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
(257 puan) tarafından
Cumlemizden inslalah canim ❤❤❤❤
0 oy
(1,510 puan) tarafından

Hamileyim canım hamilelerin duası kabul olur derler alllahim hem senin hem isteyen herkesin kucağını boş koymasın inşallah<3

(257 puan) tarafından
Allah razi olsun canim cok mutlu oldum insallah rabbim seninyavrunuda saglicakla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bi avazda kurtarsin canim insallah ❤
(1,510 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah doktora gideceğim pazartesi sen de bana dua et iyidir inşallah bebeğim
(257 puan) tarafından
Insallah rabbim hayirli haberler almani naaip etsin inslalah canim salih hayirli evlat insallah ❤
0 oy
tarafından
Hayırlı haberler alırsın ınsaAllah ♥️
(257 puan) tarafından
Insallah canim allah razi olsun seninde fonlunde ne varsa versin rabbim ❤
0 oy
tarafından
İnş tez zamanda kucağına alırsn canm
(257 puan) tarafından
Insallah canim allah razi olsun cok tesekkur ederim rabbim seninde gonlunde ne varsa versin insallah ❤
tarafından
Bnm bebişim var kuzum , bnmde 5 snee çocuğum olmazdı allah yardımcn olsn
(257 puan) tarafından
O zaman rabbim gonlunde hangi istegin dilegin varsa onu versin hayirlisiyla onslalah canim evladini da sana eaine bagislasin ainslalah cok tesekkur ederim ❤
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Her zaman dualarımdadır Rabbim bana bağışladın şükürler olsun isteyen bütün kadınlarada bağışla derim inşallah sana ve isteyen hakeden herkese bağışlasın Rabbim.
(257 puan) tarafından
Inslalah canim allah razi olsun rabbim evladini sana bagislasin salihlerden eylesin
(7,784 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
0 oy
(772 puan) tarafından
Şuan hamileyim ve gerçekten bebek isteyen biri için o bekleme sürecini çok iyi biliyorum canim. İnşallah tez vakitte güzel haberler alirsin. Rabbim isteyen kimsenin kucağini boş birakmasin. Umarim bi daha ki postun hamileyim diye olur:) ❤
(257 puan) tarafından
Evet canim ne zamandir istiyorum allah razi olsun duan icin . Rabbim sana da hayirli bi sekilde dogum nasip eylesin hayii evlat insallah canim cok tesekkur ederim ❤ haberdar edicem inslalah canim insallah hayirli haberler olur ❤❤❤
(772 puan) tarafından
Rica ederim,senden de Allah razi olsun tatlm. Amin inşallah. Tez vakitte ❤ Bu arada benim ilk gebeliğim düşükle sonuclanmisti. Sonra 5 ay hamile kalamadim. Bal-tarcin-çörekotu kürü yaptm. O mu vesile oldu bilmiyorm ama yaptigim ay hamile kaldm. Istersen sende bi arastir canim ❤❤
(257 puan) tarafından
Gecmis olsun canim gecen gecti cok sukur atlatmissin canim ❤ bal tarcin corekotu arastirip denicem canim bu ay olmasa cok tesekkur ederim canim benim ❤❤❤
(772 puan) tarafından
Sagol tatlm. Ne demek rica ederimm ❤❤❤
0 oy
tarafından
Sürekli ediyorum. Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin ins. Tez zamanda
(257 puan) tarafından
Aminnallah razi olsun canim rabbim sana da hayirli ne muradin varsa versin inslalah ❤❤❤
tarafından
Aminnn ins
0 oy
(205 puan) tarafından
Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin insallahhh ..
(257 puan) tarafından
Aminn allah razi olsun canim rabbim seninde bu dua hurmetine ne muradin varsa versin inslalah ❤❤❤❤
(205 puan) tarafından
Amin insallah ben ve benim gibi gebe olanlarda yavrularina saglikla kavussunlar.. stres yapmayin ben gecen sene kurtaj oldum  6 ay kendim dusunmedim sonra karar verdik olmadi surekli acaba kaldim mi kalacakmiyim oldumu derken bi 6 ay daha gecti sonra vazgectim Rabbim kararlamistir herhalde dedim sonraki ay gebeligimi ogrendik
(257 puan) tarafından
Amin canim aminnn rabbim tum istiyenlere versin insallah ❤
Herkes boyle diyo kafaya takmadigin dusunmediginde oluyo gebelik diye hayirlisi insallah canim bakalim gercekten oyle rabbim sevdigi kuluna dert verir sabreden mukafatini alir masallah koru gunler gecirmissiniz dir ama mukafati guzel oldu masallah canim ❤❤❤
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Rabbim hayırlı,sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah kuzum
(257 puan) tarafından
Insallah canim allah razi olsun rabbim de sana ne muradin varsa verain en kisa surede inslalah ❤❤❤
(14,421 puan) tarafından
Senden de
Amiiin
0 oy
(8,131 puan) tarafından
Rabbim hayırlısını versin canım ben de istiyorum bakalım. 
(257 puan) tarafından
Insallah canim aana bana tum iateyen kadinlara nasip eylesin insallah canim ❤❤❤
0 oy
tarafından
Rabbim sana Çifter Çifter nasip etsin inşalşah kuzum
(257 puan) tarafından
Insallah canim hayirlisi neyse o olsun rabbim seninde ne muradin varsa versin insallah ❤❤❤❤
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Rabbim bakabilecek analık hakkını verebilecek herkese nasip etsin insallah içinde de sana canım 
(257 puan) tarafından
Aminn allah razi olsun rabbimde bu dian hurmetine ne muradin varsa versin inslalah canim ❤❤❤
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Rabbim salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah. 
(257 puan) tarafından
Amin allah razi olsun canim rabbim seninde ne muradin varsa versin inslalah❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Benim geçmiş postlarıma bak ben bir dua paylaşmıştım okusana 
(257 puan) tarafından
Bakayim canim allah razi olsun rabbim ne murqdin varsa versin inslalah ❤❤❤
0 oy
(135,920 puan) tarafından
aayy insaallah hamile kalirsin
(257 puan) tarafından
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim inslalah seninde ne muradin varsa versin rabbim ❤

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 702 göst.
+3 oy
12 cevap 238 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Eslem lavanta (157 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 93 göst.
3 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 931 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,520 cevap

45,251 kullanıcı

Kategoriler

...