Bizde okuldan kacardik giderken sınıf defterini de götürurduk son sene 19.5 gün devamsizlikla zor yırttım müdür yardımcısı sağolsun çok iyi bir insandı kiyamadi 10 gün sildi
Kocaya kaçtm lisede
En büyük anım bu
Okulun hepsiyle kankaydik hademeden tut güvenliğe öğretmene kadar. Hangi birini anlatayım ki çok çektirdim öğretmenlere valla bi kere sınıfta bi olay olmustu sınıf öğretmeni geldi kim yaptı dedi sınıf baskanida Kübra gil dedi halbuki olayda ben yoktum sadece arkadaşlarım vardı hocada kizdi bana dedi her halttan sen çıkıyorsun bende başladım bağırmaya hep günah keçisi ben oluyorum yeter artık falan diye hoca baktım korktu adam sakın ol falan diye sıraya vurdum masayı tepikledim çıktım gittim sınıftan hoca arkadaşımı yollamış arkamdan Git bak şu deliye onun sağı solu belli olmaz diye neyse sakinledim geldim teneffüste sınıfa herkes şok sen nasıl yaptın onu ne cesaret valla sen delisin diye hey gidi günler hey anlatsam roman olur daha neler neler matematik hocamız arkadaşımla bana aşıktı bekardi hep peşimiz de dolanirdi ayy anılarım depreşti gene gece gece ...
Bizim okul cinsti sinavlar karma yapilirdi normal edebiyat sinavina girecen butun okulun edebiyat sinavi ayni gun olur ve yanina baska baska siniflardan kisiler oturur onunde 9. Sinif arkanda 12. Sinif tamamen karistirirlardi neyse sinavdan onceki tenefus sinavin olacagi sinifa gittim masamin uzerini kopyayla doldurdum yazdim bi dunya sonraki tenefus bi gittim masam yok aradim bulamadim sonra tekrar yazdim sinava girdik hoca yazilari fark edip beni en ön masaya oturttu ve basimda bekledi sinifca zaten vukatliyiz biz ama o kadar cok kopya yazdimki ezberlemisim sinavdan 96 almistim ama çalismazdik hiç cok haylaz bi sınıftık
Sabahları dersin yarım saatine hep geç kalırdım okulla evimiz arasında 15-20 dk filan var annem yataktan zor kaldırırdı ondan ilk yarım saat hep geç kalıp yok yazılırdım sonra 15 tatil geldi bn sağlam devamsızlık bekliyorum aylarca sabahları ilk ders yokum ya karneyi elime bir aldım devamsızlık sadece yarım gün girilmiş ben nasıl sevindim ahah çok özledim be lise yıllarını birde platonik aşık olduğum çocuk vardı başta ben bunun sevgilisi yok sanıyorum 9. Sınıfın ikinci döneminde birgün arka merdivenlerden kantinden geliyorum öğlen arası bu benim hoşlandığım çocuk sen bir kızla konuş bn bunları başta kuzen sanardım sonra bir öğrendimki sevgilisiymiş o gün tabi ben bir üzüldüm ama sonuç okul bitene kadar daha doğrusu o çocuk mezun olana kadar ben hep hoşlandım bazen şey derdim keşke şu çocuk banada baksa sevgisinden ayrılsada tabii sonra bn bu çocukla faceden konuştum okuldan mezun olmuşum kız bunu boynuzlamiş kız arıyor evlenecekmiş banada tanıdığın helal süt emmiş arkadasın var mı diye sordu bende ne yapacaksın dedim evlenecem dedi sonra biz bununla konuşmayı kestik sonuç o gitti yine okuldan bir üst sınıftan sevmediğim bir kızla evlendi hemde aynı yıl evlendik ikimizinde aynı sene oğlu oldu arada instagramda tanıyor olabileceklerde düşüyor önüme
1,503,380 soru
24,545,076 cevap
360,709 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın