Hangi birisini anlataym ayyy. Suan görsenz okdr tam tersiyim ki ama lisede fenaydım nedense:) iki kez sahte karne yaptrmıstm övünmek degl ama cddrn zeki birisiym bu haylazlıkla bile dort yıllık uni kazandm gitmedm cnkü suanki esim hayatmdydı ama o gtme dmedi ben istemedm ***** gibi :-/ nyse iki kez sahte karne yaptrdım devamsızlgm aştı annem hemsire hastane ilcede bitane rapor almak icin birini gnderirdim önden annem yoksa saklana sklana doktordan rapor alrdm onuda doldurdum. Kaldım meslek lisesine gectim. Orda hic sucum yokkrn basıma gelen peki... Arkdsm sevgilisiyle bulustu ögle arası bende arkalarnda yuruyorm tek basıma mudur yanımzdan bisikletle gecti bze okulda yanıma gelin dedi gecerken. Nyse lise birim ya koca koca lise sonlar falan sıradayız okula gircez millet dolu. Ana arkdasm sıradan, okula girerken mudur odaama git dedi oda gitti bende geciyodum banada odama git dedi neden dedim naptm dedm anaa bana butun lisenin onunde bir tokat vurdu. Ay rezil oldm srfsz hala hakkkım haram olsun :) hc sucum yok :) ama intikamımı Rabbim aldı adam okuldan sürüldü bi konudan dolayı mudurlkden nrmal ogretmenlige düştü