0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar eşimin pazar pazar gece 12ye kadar mesaisi var etrafımda fazla tanıdık yok komşuları da fazla tanımıyorum bebeğim var 4 aylık evde onunla vakit geçiriyorum bazen çok sıkılıyorum sizin de oluyor mu böyle zamanlariniz bebek küçük hele ki şu aralar kar yağışı da bitmedi havalar soğuk çıkamıyoruz dışarı Benim gibi olanlar var mı annemden ailemden uzağım her zaman olmasa da bazen moralim bozuluyor 

6 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım kimsem yok çok kötü hissediyorum bazen gebeyim 30 haftalık
(33 puan) tarafından
Bebek doğmamış al çantanı çık ufak ufak gez canım sonra hiç çıkamazsın:((
(117 puan) tarafından
Çok soğuk havalar erken doğum riski var korkuyorum o yüzden gidecek kimsem de yok
(33 puan) tarafından
Oda doğru canım Allah yardımcımız olsun
(117 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Nerede oturuyorsun 
(33 puan) tarafından
İstanbul
(3 puan) tarafından
Bende istanbuldayim canim ayni sekil walla cok sıkıcı gunler kizimi bekliyorum 32 haftaligim bende
(33 puan) tarafından
Kucağına al sağlıkla inşallah
0 oy
(97 puan) tarafından
Sıkılmakyq vaktim yok biri uyusa biri mizlio  dun dolabimi topladim  gece yattim actik kapagini bakiyorum esim dio kafayi yedin ufakdan duzen takisi olan bnm icin  is yapamamak cin isgencesi
(33 puan) tarafından
Bebek gündüzleri az uyuyor sürekli kucağımda oda insan yoruluyor ister istemez sıkılıyor geceye kadar full kucağımda hiçbir iş yapamadığım için canım sıkılıyor anca eşim evdeyken ev işi yemek işi
(97 puan) tarafından
Hic vaktimiz yok  kendimize ait 5 dk olmamasi
0 oy
(261 puan) tarafından
Ben de öyleyim bide hastayim hiç zaman geçmiyor soğuktan bı yere de cikilmiyor ah bekarlık güzel bekarlik soğuk filan dinlemeden giyinip süslenip çıktığım o güzel günler nerde :)
(33 puan) tarafından
Ayyy bende arıyorum o günleri:(((((
0 oy
(816 puan) tarafından
Aynen canım yalnız değilsin :( ailem başka şehirde hava soğuk zaten birde öyle biryere taşındım ki etrafta çıksam gezilecek biryerde yok bazen insan aşırı bunalıyor :(
(33 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun canım yalnız olmadığımı bilmek teselli etti beni bir nebze de olsa sağolun varolun bundan daha güzel günler de görelim inşallah ne diyelim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 191 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
16 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 479 göst.
0 oy
29 cevap 441 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu

406,073 soru

12,173,906 cevap

36,647 kullanıcı

...