Erkek kardeşim babama bağırdı 16 yaşında kız kardeşim de çocuk uyuyor dedi babam banane çocuk uyuyorsa diye bağırdı gozlerimi dinlendiriyordum uyandım bagirtiya öyle böyle bağırmak değil. 1 aylık lohusayim çocuğumla babam gile gelmiştim eşimle 11 aydır evliydik 6 yıllık arkadaşımdı evlenince değişti. kavgaliyim şiddet gördüğüm için kafa dinlemeye geldim kalali bir gün olmadı burda da huzursuzluk. hiçbir yerde huzurum yok. 26 yaşındayım ama hayatım çok ağır geliyor evlendim evleneli nerdeyse çok kez dayak yedim. Hamileyken bacağımı yumrukladı bogazimi sıktı lohusayken yerlere yatırdı yüzünü sıktı bileklerimi sıktı. Ben eşimin derdinden Baba evi daha iyidir diye düşündüm geldim ama babam böyle bağırınca anılarım canlandı. Baba evinde evlenmeye 2 ay kala bile dayak yemiştim. Elli lira harçlık verirlerdi sinirleri bozulunca onu geri alırlardı calismiyordum atanamamistim üstümüze kaldın deyip duruyorlardı. Orospuu kahpee neler işitmedim. babam bekarken sinirden evlenince cinayete kurban gitte gazetelere manşet olasin demişti tövbe ettim dedi torun doğunca evlenince her şey değişti sanmıştım ama kalmaya geldik bir gün olmadı yine huzursuzluk. Allah'tan eşimle kavgalı olduğumu bilmiyorlar. Annem az çok biliyor o da yastık değişmekle baht değişmez diyor. Çok yorgun hissediyorum. Çekmek zorunda olduğum bu kaderden kacamiyorum. Bana dua edin inşirah okuyun kaldıramıyorum eşimi arayıp gel beni al demek istiyorum en azından maddi olarak rahattım manevi olarak yok olsa bile. İki ucu bokluu değnek. Baba evinde her türlü sıkıntı sttess annem temizlik hastası babam bipolar kardeşlerim özgüven sorunlu.(( Lütfen beddua etmeyin Hidayet dileyin)