0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (1,438 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi

Cevapları aldim ....

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben kimseyi karistirmiyorum ☺️❤️

Fikir istersem fikir verebilir ama o da istersem.

Ama o da karismaz kuzu❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bende mama kulaniyordum yetistiremedim doktor izniyle 5.ayda ek gıdaya geçtik kaynanam dahil onu ver bunu ver diyenlerin hepsine bebeğim alerjik her şeyi vermiyorum doktor yasakladı diyip kurtuluyom yoksa baş edemezdim kimseyle
0 oy
tarafından

Kaynanan dövüşçü mü :ermm:

tarafından
Aman tamam de he de gec canım birlik mi oturuyorsun
tarafından
Kick box
tarafından
Hahahaaa şerifemmmm ☺❤
(1,438 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yok kiz
tarafından
Ne güzel işte canım ☺ Allah yokluğunu vermesin inşallah ☺ aman tamam tamam de geç yapıyormuş dinliyormuş gibi yap sen annesin en iyisini sen bilirsin
0 oy
(97 puan) tarafından
Bnmdeki 3 aylik dun  qradi degil kaynana kayinpederim yemekmerjn suyundan ver alissin dio he he dedim tmm ne bilecekler veriomuyum
0 oy
(18,479 puan) tarafından
Esim bir iki yokladı baktı olmuyor k. Valide veya k.valide bir şey dedi mi annesine sorun ya da o biliyor diyor çok şükür ilk zamanlar biraz gerildik ama k.valide gelin benden iyi bakıyor deyip pes etti 
0 oy
tarafından
Bezini ne zmn deistirecegime kadar karışır ve evimiz ayrı olmasına rağmen 
(1,438 puan) tarafından
Bizimde ayri gene ayni canim
tarafından
Keşke bizim çocuklarımıza karışmak yerine gidip çocuk doğursalar
0 oy
tarafından

Hiç kulak asmıyorm bildiğime okuyorm suratı düşüyo sinirleniyo ama bişey diyemiyo :)

(1,438 puan) tarafından
Benimki diyor ama
0 oy
(14,502 puan) tarafından
Vallahi dinle kaynvalideni.

Oğlu 1 aylık asisinda hemşireyle kavga etmiştim ,o yüzden hiç konuşmazdı ben de sormazdim aşıya gittiğimizde.

Hastane kontrolünde doktor 6 ay evvel hicbisey verme ,işte 3 gün kuralı falan derken benim oğlum yemedi biliyo musun?

Her yediğini öğürdü hala yemek seciyo.

Kızıma hamileyken kontrolde hemsireden özür dilemistim ben  aramızı düzeltmiştik.

Kızımda 5 aylıkken tattur yedir her şeyden bal ve yumurta beyazı haricinde dedi.

Ben diyorum anneler dinlemiyo sonra da çocuklar seçici oluyo dedi.

Diyemedim bana dememitinz diye kavgaliydk çünkü.

Onu dinledim kızımda.

Çok şükür yiyo şimdi.
0 oy
(406 puan) tarafından
Kaynanalar herşeye karışmak için varlar zaten bebeğim sen doktorun dediğine uy.
0 oy
(135,458 puan) tarafından
1kez bile karisanim olmadi hamd olsun
0 oy
tarafından
Canım bence sen evham yapıyorsun kendimden biliyorum o şekilde örnek vereceğim. 

Kayınvalidem beş ayda tattir bence dedi bende bu bana karışıyor dedim doktora göre gittim geç başladım. Ve şuan oğlum iki yaşına girecek yemeği zor yiyo bir daha çocuğum olursa erken baslicam baharatlı falan olmadan azıcık tadına baktır yani. 
0 oy
(677 puan) tarafından
Keşke karişsa valla birlik oturuyoruz 18 yaşındayım 9 aylik bebem var bugüne kadar hiç söyle yap böyle yap dememdi aman demesin ben Allahima güveniyorum 
0 oy
(815 puan) tarafından
Asarım keserim canım yorummmm :)) ben karıştırmam annesi olarak ben ne zaman ne yapacağımı bilirim derim susar kalır 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Banada gelip gidip aynısını söylediler ki daha neler neler kendi annemde dahil dinlemedim uzmanlar ne derse o dedim biz öyle yaptıkta kötü mü oldu dediler hepinizin kilo problemi vb sağlık problemleri var acaba neden dedim eşinde illa annesinin istediği olsun diyorsa doktora yanlarında sor veya aç bi uzman görüşü dinlet verebileceği zararları anlatan susarlar 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Senin kaynanan iyi dayanmış benimki 40ın içinde verdim veemiyonuz etmiyonuz der durur :) tabi 40ında verdiğine inanmıyorum ama en azından 6 ayı beklemediğinden eminim. Neyse bikaç kere benm oğluma vermeye kalkştı sesimi çkarmadm şimdi kıza da vermek istiyo dedim hayır veremezsin diğerinde sesimi çkarmadm sonra ben uğraşıyorum eskiyle aynı deil hiçbişey diye cesaret edemiyor artık eşimde çocuk konusunda çok hassas ne dersem onu yapar ailesine tavrını koyar
0 oy
tarafından
Benimki 40 çıkmamıştı kaz eti yedirmeye çalışmıştı. Şimdide yaptığın yemeklerin suyundan ver diyor. Ben diyorum alerjik bebek üç gün kuralı o diyo bişey etmez. Kaynanam 5 çocuk doğurmuş ama hiçbirine bakmamış hep kaynanası bakmış. Sadece doğurmakla meşgul olmuş o yüzden bilmiyor. Şimdi benimkine hevesleniyor. Şunu yapalım bunu yapalım diyor. He diyorum geçiyorum. Çünkü bebeğe dair hiçbirsey bilmiyor
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Yeltenmedi bile karışmaya.. annem birkere emzıgı caya bandırdı verdi kıyamet kopmustu herhal kaynanamın gözü korktu
0 oy
tarafından
Valla ben uyumak için sabahın 7 sinde hergün başına atıyorum Allah razı olsun karnını doyurur uyutur altını değiştirir bende saat 11 e kadar uyurum 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Canım benimki oğlum da çok karışırdı şimdi kızım oldu hiç karışmaz kızları pek sevmiyorda
0 oy
tarafından
Bebek hakkında ilk söz hakkı benim. 2. Olarak eşimin. Baska kimsenin yok. Benden müsade almadan ne annem ne de eşimin annesi birşey verip birşey yapamaz. 

Bende zamanında doktor dinliyorum diye ukala oldum cok bilmiş oldum. Ama umrumda olmadı. Birilerine kalsa cocuğuma bal bile vericekti. Allahım korusun ki nasıl zararlı. Eşim Hatice ne diyorsa o dedi bende hep doktorumuzla ilerledim. Terslik olduğunda cocuk benım herkes kendı cocuğun dan meshul dedim geçtim. Bebekten sonra kötü olduk ama umrumda değil. Cocugum herşeyden herkesten daha önemli. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 273 göst.
18 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma ay (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 399 göst.
15 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mona Lisa (1,083 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 522 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kubracm (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 838 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu

411,152 soru

12,375,886 cevap

42,820 kullanıcı

Kategoriler

...