0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya oglum 2 buçuk yaşında tuvaletini kendisi gidip yapıyordu altını çok nadir ıslatırdı ama bu son bir kaç haftadır sürekli altına yapıyor naptıysam yok illaki altına yapıyor başa mı döndük anlamadım napmam lazım küçük bebişimde var yetişemiyorum böyle olunca 

7 Cevaplar

0 oy
(14,489 puan) tarafından
Tam 3 yaşından 15 gün evvel öğrendi inan ki.

Zorlama kendini yipratrsin
tarafından
Ya yapıyordu canım o kadar güzel kendisi bi anda böyle oldu anlamadım ki tekrar altını mı baglıyayım ?
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kızdın falanmı canim altına yaptığında nasil davraniyon korkuyo olabilir 
(22,072 puan) tarafından
Sen sürekli sor çiş varmi gel gidelim tuvalete falan de veya altina yaptigin da bunun yeri burası dgl de götür elinle tuvalete sok buyuk tuvaletini mi tutuyo canim
tarafından
Ah hiç deme canım bide küçük bebişim var iki çocuklu olmak kolay degilmiş
tarafından
Her ikisinide tutuyor kabızlık problemi yaşıyorduk zaten
(22,072 puan) tarafından
Tuvalet eğitiminden snra tutma normal zaten büyüdükleri icin biliyolar bizler gibi ama kabızlık icin blmiyom canim ya
tarafından
Anladım canım tavsiyelerin için teşekkür ederim ❤️
0 oy
(11,035 puan) tarafından
Bez bağlama başa donersin iyice işin icinden çıkamazsın o kardeşini kıskanır cnm sen tuvalete götür yaptıkça ödüllendir mesela 
tarafından
Deniyim bakim canım tavsiyen için teşekkür ederim ❤️
(11,035 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
tarafından
Erkek çocuğuysa usutuyor olabilir. Kıza göre daha hassaslar.
tarafından
Erkek çocugu canım benim evin yerleri soguk acaba etkiliyor mu
tarafından
Etkiler. Benimki de yazın öğrendi. O da kaçırıyor şu sıralar. Asla kızma sabret. Havalar işininca normale döner . Çocuk daha alışmış sakin beze alıştırma geri kafası karışır.
tarafından
Ay inşaAllah ya sabr edeyim bakim
0 oy
(122,361 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
tarafından
Amin canım Allah razı olsun Senide bi avazda kurtarsın günlerin az kalmış kolaylaştırsın Rabbim
(122,361 puan) tarafından
cok sagol
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Benim kızımda Bi dönem öyleydi bilerek yapıyordu buraya yapmak istiyorum diyordu. Dikkat çekmek için yaptığını fark ettik. Babası ve benden başka kimseyi görmüyor eşim ise gidince bende ev işine dalınca sıkılıyor tabi haliyle oyunlara kitaplara yöneldik yani daha fazla vakit geçirince düzeldi şükür. Kardeşinden dolayı ihmal edildiğini düşünmüş olabilir canım
tarafından
Yaa evet bende ihmal ettim haliyle o da etkilemiş olabilir
0 oy
(597 puan) tarafından
Bizde de öyle oldu. Bebek doğdu oğlum ona özendi ve altina yapmaya başladi. Neden olduğunu anlayamiyordum,annem uyardi bebeye özeniyor dedi. Doğruymuş.ondan sonra oğluma anlattim o daha bebek o bez takıcak ama sen büyüdün tuvalete yapican fln gibi konuştum tekrar düzeldi şükür.
tarafından
İnşaallah benim oglumda düzelir konuşayım bakim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 374 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mervekrvl (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
4 cevap 272 göst.
11 Kasım 2021 Aile kategorisinde elaa (1,664 puan) tarafından soruldu
0 oy