0 oy
1,386 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (333 puan) tarafından

image

25 küsür aldim tarihi de 15i canim çekti diye aldim Evimize uzak bu soğukta gittim alttan yiyince bi güzel geldi kreması eksimis gibi bide koku vardı daha önce aldınız mı bundan yiyemedik ya çocuğum pasta diye ağladı güvenip veremedim

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet bize de denk geldi iki sefer eşim almış gelmiş kapağını bı açtık catal bile degdiremedik
(333 puan) tarafından
Sizinki de eksimis gibi miydi ya
tarafından
Kokudan tadına bakamadık ki
-Reklam-
0 oy
(8,094 puan) tarafından
Hayatta A101 den gıda almam hiç güzel değiller. 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Fişini atmadıysan götür iade et canım yazık değilmi parana 
0 oy
tarafından
Hiç almiyorum pasta falan  su 4 5 liraliktan tek alirm
0 oy
tarafından
A101 den alışveriş yapmıyoruz ama bim deki limonlu cheesecake enfessss tavsiye ederim
0 oy
(485 puan) tarafından
Yarın götür canım bişey olmaz az para değil valla 
0 oy
(66 puan) tarafından
Ben bundan almiştim tadi pek guzel degil ama ekşi ise kesin bozulmuştur. Migtostan aldigim bi pastada oyleydi arasini actik küf vardi. Şokta başka sey alirken gördüm yine bi pastanin üstündeki küfü. Soğuk zinciri saglayamiyilar galiba. Oda isisinda hemen bozuluyo pastalar.
0 oy
tarafından
Bim yakınsa bimden al onun pastasi daha güzel. Ayrıca yarın götür iade et ve a101den bu tarz ürünler alma
0 oy
tarafından
Ben böyle dondurulmuş paketli pastalardan almam hiç gevenmiyorum çünkü 
0 oy
tarafından
bence götür geri uzak ama götür ki diğer pastaları da satmasın lar millete son kullanma tarihine 2 gün kalmış ama şimdiden bozulmuş yazık 25 TL kolay kazanılmıyor 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Pasta türünü hiç marketten almıyoruz canım 
0 oy
(252 puan) tarafından
Bende sürekli 101 gidiyordum canım pasta çekiyordu alsammi almasami diye kararsızdim aklımda bu pasta vardı iyi ki almamışım :)))
0 oy
(1,148 puan) tarafından
bunun aynisindan gecen.esimde getirmisti ayni ekşimisti bizde yemedik attik
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Güt götür değiştirirler veya paranı verirler 15 tarihli ise ayın 14 ğnde raftan kalması gerek a101 le ilgili bi sıkıntı değil aslında bazen olabiliyor ben çalışıyorum a101 de tarihine bi ay olan peynir küflenmiş oluyor olabilir yani normal böyle ürünlerde fiş alın yeterli yarında gitsen olur
0 oy
tarafından
Evde bir kek çırpsaydin ondan daha iyiydi 
0 oy
tarafından
Fişi duruyorsa yarın götür ver cnm. Oluyor bazen öyle yolda getirirlerken soğuktan donmuş çözülmüş olabilir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 592 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 428 göst.
+1 oy
37 cevap 1,296 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde DemetEce (2,362 puan) tarafından soruldu