0 oy
287 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,034 puan) tarafından
tarafından kapalı
Doktor öksürük için vermisti soğuk algınlığı ile alakalı ise öksürüğü kesiyor.bi saat önce verdim Oğlumun öksürüğü azaldı şükür. Tabii ki doktor vermeden kullanmayın. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından
Öksürüğün keailmesi iyi birşey değil ayrıca İburamin pek de methedilecek bir şurup değil. doktor bize de verdi ama araştırmadan asla ilaç kullanmam onu da kullanmadım... cold devamlı şurupları araştırın lütfen. 
(4,034 puan) tarafından
Ben uzun vermiyorum zaten şişe olduğu gibi duruyor nerdeyse çok verince de bağışıklık kazanir ilaç fayda etmez
(594 puan) tarafından
Canim nedenini merakettim doktor bizede genelde iburamin veriyor nezamab kullansam kizimda ciddi istahsizlik oldugunu farkettim
(4,034 puan) tarafından
Deme ya ben iştahsızlık farketmedim ama ben sadece öksürüğü olursa gece kessin de rahat uyu sun diye veriyorum. Soğuk algınlığina karşı kullanılan bir ilaç.
(594 puan) tarafından
Gecmis olsun canim bizede doktor soguk alginligi icin veriyor ama bi arkadastan daha duymustum iburamin iyi degil diye burdada okuyunca merakettim neden oldugunu
-Reklam-
0 oy
(9,722 puan) tarafından
Gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 409 göst.
0 oy
7 cevap 674 göst.
0 oy
8 cevap 693 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif21 (2,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 376 göst.
2 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aycaninannesi (4,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,718 soru

24,375,584 cevap

348,302 kullanıcı

...