Geçen gün sabah mesaj attı ben whatsaba girdigim halde cevap yazmamıstim ama gorüldu de atmadım. aksam oldugunda atarlı giderli yazmış. Birkac saat gecti yazmıs "Whatsaba girdigin halde neden mesajıma cevap vermiyorsun" diye.sonra da onda param vardı onu vermek icin "kısa sekilde bulusalım vereyim ya da ibanini gonder boylece kapatmis olalım" dedi. normalde bulusup kahve filan içeriz o sekilde verir.ama bu sefer kisa sekilde sadece para vermek icin bulusalım deyince "bana boyle sacma teklifle gelme sırf parayı almak icin yanina gelecek degilim direk banka numaramı iste o zaman" dedim. Gec cevap vermisim ve bu onun hassas noktasiymis.gec cevap vermeye hassas oldugunu bildigim halde konuya dikkat etmeyen biriysem gerek yokmus uzun gorusmeye. Ben de dedim ki "senin gibi kücük bir hatada silip atan bir arkadasa ihtiyacım yok boyle kisilere hayatımda yer de yok. bulussak da samimiyetsiz anlamsız bir bulusma olurmus. anlamsız arkadaslıklara gerek duymuyorum hayatimda.bu yönünü gördügüm icin sevindim" dedim. Ben boyle yazinca konuyu cevirdi hemen. Onu sucluyormusum yanlıs yere filan. Neyse konuyu bir sekilde topladık yanlıs anlaşılmıs kendisi ne alakaysa.konuyla ilgili tavrımı bu sekilde net koymakla iyi mi yaptım yoksa abarttım mı sizce ?
411,051 soru
12,372,347 cevap
42,491 kullanıcı