Annemle hergun muhakkak görüntulu konuşuruz kızlar. Kardeşlerim vs de eşimle konuşur nasilsn vs diye severler eşimi esmde kardeşlerimi ama bakıyorum ki onun aikesi eşimi pek aramıyor bazen bana böyle bakışı var ki sanki imreniyor. Annesini arıyor sonrasında annesi iki dk hile konuşmadan kapatıyor tamam oğlum goeuruz vs diye. Aramzda birşey yok kayivaldem ile 48 yaşında biraz kendi hayatına bakan biri benim annem ise saçını süpürge eden bize büyütmek için kendini fedakarlıklar yapan biri cocklari mutluysa mutlu olan biri . Muhakkak eşimn anneside öyle ama eşim mutlu degl görüyorum. Ne kız kardeşi birşey taksi düğünde ne erkek kardeşi ne de kayınpederi kayınvalidem. Sadece Nisan'da iki bilezik kolye küpe bu düğünde birşey alınmadı zaten benm aile. Ve ben özellikle birşey de istemedik durumunuz neye müsaitse dedk ama yinede eşim utandı biraz. Yani bana karşı mahcup hissediyor ya kızlar kısaca ailesinden pek sevgi görmüyor kendinde diyor bende ailemle konsunca üzülüyorum onunkiler aramiyo onu diye bende normal olarak ESM uzuldugu için üzülüyorum sinir oluyorum onlara bende erkek annesi olcam insaAllah dusnuyorum da nasl aranma oğlumu yani. Bide ayrı şehirde yani.