+2 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
uzun zamandir yoktum haydi eşinizle burcunuzu belirtin uyumunuzu yaziyim

49 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O Boğa ben terazi 
(227 puan) tarafından
İki Venüs burcunun aşkı hiç de fena değildir. Ortak zevk ve keyif noktalarında buluşabilirsiniz. İkinizin de üzerinde fazla sorumluluk yoksa bu ilişki gayet güzel gidebilir. Ancak ortaya ev, iş, para, çocuk gibi sorumluluklar çıktıkça, sürekli birbirinizin üzerine paslıyor olmanızdan dolayı problemler çıkabilir. Her ikinizin de keyiflere düşkünlüğünüz ikinizi birbirinize bağlayan zamk gibi. Buna sanatçı kişiliğiniz ve estetik görüşünüz de katılınca güzel bir ilişki gibi görünüyor. Ancak asıl problem sorumluluklar ve iş başa düşünce ortaya çıkabilir.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben ikizler eşim aslan . Hoş geldin bu arada canım 
(227 puan) tarafından
hosbuldm❤️Gösterişli hareketleri, dramatik yönleri, renkli kişiliğiyle Aslan erkeğinin dikkatini çekmeniz hiç de güç değildir. Onu güzel sözleriniz, konuşkanlığınız, bahsettiğiniz türlü türlü ilginç konuyla mest edebilirsiniz. Ancak bu ilişkinin devamı için daha fazlası gerekebilir. Zira bir Aslan erkeği keyiflerine, kişisel zevklerine bir bakıma saltanatına oldukça düşkündür. Aslan burcu, inatçı kişiliği ve zaman zaman kendinden başkasını görememesiyle sizi kısa bir süre sonra bezdirebilir. Değişken ruh haliniz, sürekli gezmekten hoşlanan tarafınız, her bilgiye aç merakınız ise zaman içinde onun için yorucu olabilir, zira ona göre zaten her şey elinin altında ve eksiksizdir, bunca hareketi gereksiz bulabilir. İkizler kadını başlarda bu ilişki idare etse de zaman içinde Aslan burcunun egosuna, sabit fikirliliğine, benmerkezci yaklaşımına yenik düşebilir.
tarafından
Sagolasin.  Aynen inan bezdim egosundan  :)
(227 puan) tarafından
erkek milleti jdhfh
0 oy
(7,645 puan) tarafından
Hosgeldin canim ben balık eşim kova♡
(227 puan) tarafından
hosbuldum❤️Siz de hayaller, Kova erkeğinde ise bolca geleceğe yönelik umutlar vardır. Üstelik bu erkek umutları söz konusu olduğunda onları gerçekleştirme konusunda da kararlıdır. İkisini birleştirdiğinizde harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Kova erkeğinin realist ve akılcı dünyasına getireceğiniz duygusallık mükemmel bir ilişkide mükemmel uyumun kapılarını aralayacaktır. Birbirinizi anladığınız ve duygusal ve zihinsel dünyalarınızı birleştirdiğiniz anda sıcak, duygu dolu ve bir o kadar da ilham verici bir yuva kurabilirsiniz. Sosyal çevrenizin, toplumun, dünyanın, insanlığın yararına işlere, uğraşlara birlikte imza atabilirsiniz. Kendinizden çok başkalarının yararına bir ilişkiniz olabilir.
(7,645 puan) tarafından
Hayaller paris :)))
0 oy
(285 puan) tarafından
Ben ikizler eşim yengeç uyumlumuyuz canım :)
(227 puan) tarafından
Zekânızla bu erkeği fethetseniz de Yengeç'in sabrı, sessizliği, zaman zaman yavaşlığı ve ağırlığı sizin değişken ve uçarı karakterinize zaman zaman oldukça ters gelebilir, sizin için yorucu olabilir. Yengeç erkeğinin aşırı duyarlılığı, sürekli bir anlam çıkarmaya çalışan karakteri, şefkati size fazlasıyla ağdalı ve duygusal gelebilir. Son derece hassas, duyarlı, koruyucu, kollayıcı, tıpkı bir yengecin kıskaçları gibi sizi saran bu erkek yumuşak karnını göstermeyebilir ve kendini ele vermeyebilir. Sizin gibi konuşmayı seven biri için bu sır dolu yapı ve ketumluk bir süre sonra can sıkıcı bir hal alabilir. Üstelik lider ve öncü özelliklere de sahip ve bir şeyi aklına koyduğunda ya da bir konuda sebat ettiğinde hedefine fazla göstermeden, belli etmeden, dolaylı yollardan yan yan ilerleyerek ulaşabilen bu erkekle uğraşmanız sandığınızdan çok daha zor olabilir. Öte yandan ailesine, geçmişine, manevi kök ve değerlerine son derece bağlı Yengeç erkeği sizi kolay kolay bırakmayacak ve her daim yanında olmanızı kollayan sadık bir eş olacaktır.
(285 puan) tarafından
Ayy benim eşimde benim gibi çok konuşur konuşmayı çok sewer ewine çok bağlı geçmişine hiç düşkün değil biraz dışarı çık dolaş derim ewde oturur ne yapsa benimle yapmak ister ketum değil lakin çok kıskanç walla anlaşıyoruz ama aynen her şeyden anlam çıkarmaya çalışması bazen beni skiyo :)))
(227 puan) tarafından
Allah biz kadinlara sabir versin nvfjvfh
0 oy
(265 puan) tarafından
Ben yay eşim oglak
(227 puan) tarafından
Oğlak erkeği size ihtiyaç duyduğunuz maddi güveni sağlayabilir. Size güvenilir, uzun vadeli, dayanıklı ve sağlam bir ilişki sunabilir. Ancak kuralcı ve disiplinli yapısı, lider özellikleri, sizin özgürlüğünüzü bastırabilir, iyimserliğinizi elinizden alabilir. Oğlak burcunun sıkı, kuralcı, planlı yapısı, yaşamın her türlü zenginliğinden, genişlemeden uygun yapınıza son derece kısıtlayıcı gelebilir. Birbirinizi anlamanız ve birbirinize ayak uydurmanız neredeyse imkansızdır. Yay olarak keşfetme, büyüme arzunuz Oğlak’ın sınırlı sorumlu ve bir şirket gibi yönettiği yaşamının daraltıcı yönleriyle ciddi şekilde çakışabilir.
(265 puan) tarafından
Valla iskolik olduğu doğru arada bunaliyorum bu huyundan ama çok iyi yönleri de var 14 yildr beraberiz.yorum için teşekürler :)
(227 puan) tarafından
rica ederim hep mutlu olun insallah:)
(265 puan) tarafından
Amin canm hepimiz  mutlu olalım inşallah.
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben aslan esim akrep iyi geceler canim
(227 puan) tarafından
iyi geceler❤️Akrep erkeğinin gizemi, etkileyici tavrı ve görüntüsü dikkatinizi cezbedecektir. Bu kapalı kutuyu çözmek sizde büyük bir merak ve ilgi uyandırabilir. Akrep erkeği size hayatın o güne kadar farkına varamadığınız derin anlamlarını gösterebilir. İkinizin de dediğim dedik inatçı yapısı ilişkiyi zorlaştırabilir. Psikolojik boyutu yüksek, asla yüzeysellikle yetinmeyen, her şeyi anlamlandırabilen, yargılarında da şaşırtıcı şekilde haklı çıkabilen Akrep insanı hayatınıza müthiş bir farkındalık katabilir. O da şüphesiz sizin enerjinize, yaratıcılığınıza, tutkularınıza karşılıksız kalamayacaktır. Ancak huzursuz ve sürekli mücadele, savaş ve dönüşüm peşindeki tavrı rahatsız edici olabilir.
0 oy
tarafından
O terazi ben yengec 
(227 puan) tarafından
Yüksek empati gücünüz, şefkat ve merhametiniz Terazi erkeğinin kendini uzak ve yabancı hissettiği özellikler olabilir. Mantığı ve aklıyla bunları anlamlandıramayan Terazi erkeğine ilk bakışta oldukça ters gelebilirsiniz, aranızda bir anlaşamama veya çatışma durumu söz konusu olabilir. Ancak huzur ve konfor noktasında size aradığı yumuşaklığı bulabilir ancak her ikiniz de öncü burçsunuz dolayısıyla onun da beklentileri olacaktır ve bu gemiyi kimin güdeceği bir anlaşmazlık konusu olabilir. Aranızdaki ilişki zamanla rayına oturacaktır, zira kalpleriniz birbirinizi anladıkça çatışmaların bertaraf edilebileceğini görebilirsiniz. Sessiz, ağırbaşlı, anlayışlı ve hassas özellikleriniz Terazi erkeği tarafından er ya da geç fark edilir ve bu kadın aklı ve mantığıyla aranızdaki mükemmel uyumun sırrını çözebilir.
0 oy
(2,545 puan) tarafından

Ben aslan eşim başak :) acaba ne çıkacakkk :)))

(227 puan) tarafından
Başak erkeğinin detaycı, kılı kırk yaran özellikleri sizin pek de aldırmadığınız hatta görmediğiniz ve göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılardır sadece. Sizin için bundan çok daha mühim şeyler vardır, aşk sözgelimi sizin için her türlü detayın önündedir ve mükemmel bir aşk için detaylara takılmamak gereklidir. Başak erkeğinin çalışkanlığı ve sizin zevklerinizi karşılayacak girişimlerde bulunması hoşunuza gidebilir. Aşk dolu tutkulu, sanatsal ve yaratıcı kişiliğiniz onun her şeyi akıl ve zekâyla çözmeye çalışan zaman zaman mekanikleşebilen kafa yapısını sıkıcı bulabilir. Başak erkeğini zaman zaman anlamakta zorlanabilir, uğraştığı ya da kafasını taktığı şeyleri gereksiz, anlamsız bulabilirsiniz. Ancak bu kişinim hayatınızı oldukça kolaylaştırabileceğini de unutmayın
(2,545 puan) tarafından
Çokkk doğruuu teşekkür ederim canım benim :))) bir de ilgilenen biri olarak burç taşları sence işe yarar mı :)))
(227 puan) tarafından
kuzum benben inaniyorum ama bilmiyorum ise yararmi diye
0 oy
tarafından
Oğlak eşim ben terazi
(227 puan) tarafından
Oğlak’ın ciddiyeti, istikrarı, disiplini, kuralcılığı, planlı, programlı yapısı, keyfine, zevkine, lüksüne önem veren Terazi erkeği için oldukça can sıkıcı olabilir. Bu beraberliğin, evliliğin veya ilişkinin aşk beraberliğinin romantizminden ziyade bir iş projesi gibi resmi veya ciddi bir havada yürümesi ruhunuza pek uygun gelmeyebilir. Kuralları, disiplini ve prensipleriyle Oğlak erkeği özgür ruhunuza ters gelebilir. Yumuşaklığınız karşısında sert bir enerjiyle karşılaşabilirsiniz. Güzelliklerden zevk alırsınız, onun için ise uzun vadede adamakıllı bir plan, strateji şarttır. Kuralları, çerçeveleri size ters gelebilir. Bu ilişki zaman ve sabır gerektirir ve aslında birbirinize ne kadar mesafeli durursanız o kadar iyidir.
0 oy
(547 puan) tarafından
Ben kova eşim yengeç :) 
(227 puan) tarafından
Yengeç erkeğinin duygusal ihtiyaçlarını anlamanız ve karşılamanız düşündüğünüzden zor olabilir. Aşırı hassas, düşünceli sarıp sarmalayan, ev ve aileye düşkün Yengeç erkeği çok iyi bir aile babası olabilir. Ancak bu kadar evcimenlik, arkadaşlıktan, sosyallikten hoşlanan siz Kova kadınına bir zaman sonra epeyce boğucu gelebilir. Zira sizin için şefkat, koruma, kollamadan ziyade fikirler, özgün bir ruh ve düşünceler önemlidir. Üstelik sosyal hassasiyetleriniz, arkadaşlıklarınıza düşkünlüğünüz, dost canlısı yönleriniz, Yengeç’in tutucu, gelenekçi yapısıyla pek de iyi gitmeyebilir. Zaman içinde birbirini anlamayan bir çift olabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken bir ilişkidir.
(547 puan) tarafından
Yengeç hakkında yazılan herşey doğru ama ben burcumun özelliklerini taşımiyorum herhalde :) bende çok evcilmenimdir,gezmeyi severim ama sınırında yani. :)
(227 puan) tarafından
hmmmmm:)
0 oy
(1,837 puan) tarafından

Ben terazi o yay :)

(227 puan) tarafından
Uyumlu ve zengin bir ilişkiniz olabilir. Yay erkeği gezip tozmaya, seyahat etmeye, değişik kültürler, insanlar tanıyıp ufkunu ve vizyonunu geliştirmeye bayılır. Bu sayede çok şey bilir, öğrenir ve paylaşır. Onunla hemen her şeyden konuşabilir, seyahat edebilir, zengin bir sosyal çevre edinebilirsiniz. Ancak onunlayken harekete, seyahate ve spora yatkın olmalısınız. Venüsyen karakterinizi hareket, aktivite yönünde biraz zorlamanız da gerekebilir. Aksi halde onu elinizde tutmanız zor olabilir. Fırsatını bulunca kaçmaya hazır bir ok gibidir. Siz yumuşak ve romantik hayaller kurarken, o avuçlarınızdan çoktan uçup gidebilir.
0 oy
(393 puan) tarafından

böyle şeylere nedensee çok inanırımm :D


Ben kova eşim boğa

(227 puan) tarafından
Boğa erkeğinin dillere destan çekiciliği baş döndürücü olabilir. Bundan sizin de etkilenmeniz bir ölçüde kaçınılmazdır. Ancak zaman ilerledikçe keyfine, konfor alanına oldukça önem veren Boğa, üzerinize bir ağırlık gibi çökebilir. İdare edebildiğiniz ölçüde pek de problem yoktur. Boğa erkeği zor öfkelenir ama öfkelenince de onu kontrol etmek hatta kendisinin kendini kontrol etmesi imkânsız gibidir. Öte yandan onda aradığınız huzurlu güveni bulabilirsiniz. Maddi ihtiyaçlarınızı karşılamaktan çekinmeyecektir. Fikirlerinizin de yere basmasını, düşlerinizi somutlaştırmanızı sağlayabilir. Ancak onun haz ve keyif anlayışına bir şekilde uyum sağlamanız gerekiyor.
0 oy
(323 puan) tarafından

Ben ikizler eşim terazi :)

(227 puan) tarafından
Terazi erkeği zarafet, kibarlığı, akılcı ve mantıklı yönleri ve şık tarzıyla gönlünüzü fethedebilir. Güzel sözleri, rafine zevkleri cazip gelmeyecek gibi de değildir. Üstelik birliktelik ve birlikte var olabilme hali onun için oldukça önemlidir, asla yalnız olmak istemez ve yanında her zaman sevgilisi, eşi veya partneri olsun ister. Birlikte yazdığınız güzel yazıları, şiirleri paylaşarak, her konuda sohbet edip konuşarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu ilişkinin handikaplarından biri her şeyin fazla havada kalması, gerçeğe ve somuta dönüştürülememesi olabilir. Her ikinizin de mantığa ve akla dayalı yaklaşımı duygulardan yoksun, tutkuların alevlenemediği bir ortam yaratabilir. Yine de ortak noktaları tutturduğunuzda bu ilişki gerçekten harika olabilir.
0 oy
(506 puan) tarafından
Ben ikizler esiim aslan
(227 puan) tarafından
Gösterişli hareketleri, dramatik yönleri, renkli kişiliğiyle Aslan erkeğinin dikkatini çekmeniz hiç de güç değildir. Onu güzel sözleriniz, konuşkanlığınız, bahsettiğiniz türlü türlü ilginç konuyla mest edebilirsiniz. Ancak bu ilişkinin devamı için daha fazlası gerekebilir. Zira bir Aslan erkeği keyiflerine, kişisel zevklerine bir bakıma saltanatına oldukça düşkündür. Aslan burcu, inatçı kişiliği ve zaman zaman kendinden başkasını görememesiyle sizi kısa bir süre sonra bezdirebilir. Değişken ruh haliniz, sürekli gezmekten hoşlanan tarafınız, her bilgiye aç merakınız ise zaman içinde onun için yorucu olabilir, zira ona göre zaten her şey elinin altında ve eksiksizdir, bunca hareketi gereksiz bulabilir. İkizler kadını başlarda bu ilişki idare etse de zaman içinde Aslan burcunun egosuna, sabit fikirliliğine, benmerkezci yaklaşımına yenik düşebilir
0 oy
(510 puan) tarafından

Ben aslan eşim balık 

yükselenim yay alçalanım akrep ☺️ bi günde yükselen ve alçalan burçlarımız içinde post açarsın inş. ♥️
(227 puan) tarafından
Balık erkeğinin uyumlu, esnek, her ortama ve kişiye uyumlanabilen yapısı sizin güçlü yapınız karşısında size zayıf gibi görünebilir. Gücünüz, egonuz, istek ve beklentilerinizle kısa sürede bu ilişkide öne çıkan taraf olabilirsiniz. Bu durum onun da daha pasif kalmasına neden olarak sizden uzaklaşmasıyla sonuçlanabilir. Aslan burcunun hassas sanatçı duyarlılığı, fedakâr ve cefakâr yapısı göz ardı edilebilecek özellikler değildir, egonuzun başınızı döndürmesine izin vermemelisiniz, zira onun aşırı uyumlu yapısı buna meyletmenize ortam hazırlayacaktır
0 oy
tarafından

Ben balık eşim de balik:D

8 Mart ve 12 mart


Yükselenim boğa ay burcum akrep 


Eşimin Yükseleni yengeç ay burcu kova:angel:

(3,246 puan) tarafından
Yükselenle ay burcunu nasıl hesaplıyoruz
tarafından
Google yaz canım ama doğduğun saati bilmen lazım
(3,246 puan) tarafından
Sadece saat  mi
(227 puan) tarafından
İkinizin de değişken yapısı özellikle zorluklar karşısında karmaşık, içinden çıkılması imkânsız yollara sapmanıza neden olabilir. Zorluklar da her ilişki için kaçınılmazdır. Kendinizi karmaşık, her şeyin belirsiz olduğu bir ilişki denizinde hatta okyanusunda bulabilirsiniz. Spiritüel ve ruhsal anlamda harika bir ilişki olsa da maddi anlamda dış etkenlere, başka kişilerin ve olayların müdahalesine oldukça açık olabilirsiniz. Hayal gücünün ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayan, mistik zirveye ulaşan bir beraberliğiniz olabilir. Ancak karşılıklı ihmaller, dalgınlıklar ve hatta sakarlıklar denizinde birbirinizi kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Her ne kadar harikulade bir ilişki gibi görünse de gerçeklerle temasınızı sağlayacak bir enerjiye ve desteğe ihtiyacınız olacaktır.
tarafından
Evet canım ay burcu veya yükselen  burç hesaplama.yaz googleye
0 oy
(13,019 puan) tarafından
Ben yay eşim balık 
(227 puan) tarafından
Her ikiniz için de bu ilişkiyi uzun vadede korumak ve yönetmek hiç kolay olmayabilir. Zira ilişkinin ne sınırlarını ne de hangi uca bucağa varacağını kestirmeniz oldukça güçtür. Hiç farkında olmadığınız bir anda kopup, dağılıp gidebilir, toparlamak, çeki düzen vermek her iki tarafın da umurunda olmayabilir. Balık erkeğinin duygusal yönleri, hassasiyeti ve yaratıcılığı aranızdaki ilişkiyi siz farkında olmadan besleyen unsurlardır. Ancak sizin hareket onun ise duygusal açıdan sınır tanımamazlığı ilişkinizi bir yere vardırmanızı zorlaştırabilir.
0 oy
tarafından

Hoşgeldin canım ❤️

Ben kova , eşim balık burcu .

(227 puan) tarafından
Siz toplumsal yönden Balık erkeği evrensel açıdan idealisttir. Bu idealizm anlayışı sizi birbirinize yakınlaştıran bir faktör olabilir. Uyumlu bir birlikteliğiniz olabilir. Balık burcunun yaratıcılığı, sezgileri, sanatçı yönleri ilişkinizi duygusal yönden besleyen taraflar olacaktır. Sizin de fikirleriniz, düşünsel zenginliğiniz beraberliğinize entelektüel bir zenginlik katar. Birlikte başka kişilerin iyiliğine ve hayrına olabilecek çok fazla şey yapabilirsiniz, verimli oldukça uzun süren bir beraberliğiniz olacaktır. Ancak Balık erkeğinin engin, uçsuz bucaksız, sınırsız hayal gücünde, düşlerinde, arayışlarında kaybolmamaya dikkat etmelisiniz.
0 oy
(374 puan) tarafından
Valla esim doğum tarihini bilmiyo ama bana 1 Aralık diyi oda ins doğrudur ikimiz de yay burcunuz
(227 puan) tarafından
Yay erkeğiyle bol bol gezebilir, seyahatlere çıkabilir, felsefi, dini her türlü görüşünüzü paylaşabilirsiniz. Ancak bu ilişki bir yerlere bağlı kalamama, sınırları fazla zorlama ve abartma, akıl ve mantıkla çözülebilecek konuları görememe gibi bazı handikaplar taşır. Karşılıklı bol bol spor yapıp, gezeceğiniz oldukça dinamik ve hareketli bir ilişkiniz olabilir. Farklı yerlerde oturabilir, sıkça mekân değiştirebilir, aklınıza estiği anda, estiği şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. Maddi konular, görev, iş ve sorumluluklar, çoluk çocuk işin içine girdiğinde oldukça zorlayıcı bir ilişkiye dönüşebilir. Bu ilişkinin sınır tanımama, çizememe, belirleyememe gibi sorunları olabilir.
0 oy
(5,848 puan) tarafından
Ben aslan eşim başak burcu :) 
(227 puan) tarafından
Başak erkeğinin detaycı, kılı kırk yaran özellikleri sizin pek de aldırmadığınız hatta görmediğiniz ve göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılardır sadece. Sizin için bundan çok daha mühim şeyler vardır, aşk sözgelimi sizin için her türlü detayın önündedir ve mükemmel bir aşk için detaylara takılmamak gereklidir. Başak erkeğinin çalışkanlığı ve sizin zevklerinizi karşılayacak girişimlerde bulunması hoşunuza gidebilir. Aşk dolu tutkulu, sanatsal ve yaratıcı kişiliğiniz onun her şeyi akıl ve zekâyla çözmeye çalışan zaman zaman mekanikleşebilen kafa yapısını sıkıcı bulabilir. Başak erkeğini zaman zaman anlamakta zorlanabilir, uğraştığı ya da kafasını taktığı şeyleri gereksiz, anlamsız bulabilirsiniz. Ancak bu kişinim hayatınızı oldukça kolaylaştırabileceğini de unutmayın
(5,848 puan) tarafından
Aaaa gerçekten doğru onun sorun ettiği bi çok şey benim açımdan önemsiz :) ve sürekli planlı yaşamak istiyor dışarı çıkacaksak bunu 3 gün önceden planlaması lazım bende tam tersi o an canım istiyorsa çıkıyorum :)
(227 puan) tarafından
hmmmmmm:))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
25 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Kaavi (2,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 980 göst.
29 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Aleyna Yalçın (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 509 göst.
14 Nisan 2019 Aile kategorisinde Selin07 (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
19 Aralık 2023 Aile kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu

380,003 soru

11,374,910 cevap

34,858 kullanıcı

...