0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Merhabalar kızım sessizde uyumaya alışkın ilk doğduğunda 1 ay TV yanında yatırdım sese alışsın diye sonra odamıza geçirdim ama çit sesine hemen uyanır o uyudugunda evde hiç ses olmicak yoksa uyumuyor.Ben dikkat etsemde apt çok ses alıyor ust komşumda çok sesli sessiz ol diyemem soncta gündüz herkes evini süpürür işini yapar neticede.Ben kızımı nasıl sesli ortamda uyumaya alıştırabilirim benim gibi olan varmı 14 aylık kızım bu arada 

16 Cevaplar

0 oy
(22,058 puan) tarafından
Kolay kolay bırakmıyorlar canim ya bnmki 3e girecek çit sesine uyanır halen
(1,367 puan) tarafından
Çok zor oluyor benim içinde kızımın odası mutfağın dibinde nekadar sessiz olmaya çalışsamda olmuyor uyanıyor yaa geçende kuzenim geldi içeriye yatırdı uyuttu bebeğini benim kızım yerlere oyuncaklar attıyo bagriyo o sese çocuk 2 saat uyudu masallh  ben biyere gitmeye korkuyorm uyutsam bile uyumaz ses olunca
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından

Cok gec kalmışsın canım ben çok sakar bir insanım :Dkizim sese çok alıştı hep yanıma aldım ben neredeysem o ordaydi

(1,367 puan) tarafından
Baştan beri hep sese alıştırmaya çalıştım canm ama yok uyumuyirdu her sese uyaniyordu bizde bari ses yapmayalım dedik ama komşuların sesine bile uyanıyor üst komşum evini supuriy sanki ses bizim evde kadına ne dicen evini süpürme diyemezsn :)
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla benim kızin yanında TV çalışıyor ablası honkuruyor boru gibi e biz konuşuyor ona rağmen bazen sessiz ortamda uyudu mu pıt demeye kalkar
(1,367 puan) tarafından
Bence bu birazda cockla alakalı sanırım yaa
(4,589 puan) tarafından
Galiba canım düğünlerde kolonun dibinde horul horul uyuyan çocuklar var:)
(1,367 puan) tarafından
Yaa sormaaa:)
(4,589 puan) tarafından
Cok ozenirim onlara küçüklüğümden beri ama bize catmaz:)
0 oy
(8,136 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri televizyon odasında uyutup öyle yatırdım alıştı canım. 
(8,136 puan) tarafından
2 yaşına girmek üzere canım ben dediğim gibi yaptım sıkıntı olmadı odaya da alıştı ama kendi odasına geçmedik henüz orada zorlanacağız gibi çocuk büyütmek zor anacım.
(1,367 puan) tarafından
Öyle valla canm Allh sabır verisin analara :)
tarafından
Bende tv odasında yatırdım sürekli ama çıt sesine uyanıyor
(8,136 puan) tarafından
Demek ki çocuktan çocuğa değişiyor canım.
tarafından
Demek ki
0 oy
(3,886 puan) tarafından
O öyle devam ediyor canım. Kiizm şuan 26 aylık doğduğundan beri aynı çıt sesine uyanıyor. TV sesine alıştı sadece diğer hiç bir sese alistiramadim
(1,367 puan) tarafından
Anlamdm canm
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Beş aylık hep sesli ortamdaydi TV odasında kaldim bi müddet hep TV açıktı yatak odasınada eşimle sohbet ettiğimiz için sese aşikar çok Şükür 
(1,367 puan) tarafından
İyi en azından konuşma sesine alışmis
(2,401 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Benim kızın bı özelliği var sesli ortamda çok uykusu varsa uyur sese alışık uyuduğu içinde uyanmaz. Sessiz ortamda uyuduysa bende kamera var açıyorum kapıları kapatiyorum ses içeri gitmiuor pek. Sessiz uyursa ses olursa hemen uyanır . 
0 oy
(13,978 puan) tarafından
O alışkanlıktan ziyade biraz da huy kuzum iki yeğenim var ablam ikisini de aynı şekilde büyüttü biri top atsan uyanmaz öbürü a de hemen açar gözü 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Hep sesli ortamda uyuttum ama yine alışmadı bende ufak sese uyanırım o genetik galiba alıştırmakla alakalı değil keşke babaya benzeseydi o konuda :) ama sokakta pusetle gezerken ve arabaya bindiği an uyku modunda :)
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Keske bebekliginden itibaren yanında elektrik süpürgesini falan calistirsaydin ben uyutur sonra ortalığı süpürürdüm tabak çanak sesi çıkarırdım yani iş yaparken sese dikkat etmezdim öyle öyle alistilar
0 oy
tarafından
Bence bu çocuğun yapısıyla alakali ilk aylar k.valide de kaldım ev çok kalabalık oluyordu ona rağmen alismadi benimki hala çit sesine uyanır çünkü ben de öyleyim belki de genetiktir diye dusunuyorum
0 oy
tarafından
Ben çok gürültülü Ortamda bebeğin sağlıklı bir uyku uyuduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden daha sakin bir yerde uyuturum. 
0 oy
tarafından
Ben çocuklarım daha küçük iken uyuduktan sonra yanlarında elektrikli süpürge yi calistirirdim sese alışsın diye ve alistilarda dugundede kalabalık ortamlarda hiç rahatsız olmadan uyurdular 
0 oy
(14,925 puan) tarafından
Maalesef olmuyor canım bende denedim ama yok yine uyanıyor 
0 oy
(97 puan) tarafından
Kisiligi ile alakLi cocugu oglum gürültülü bi eve dogdu 3 yasnda ablasi var sessz ortm yok ama alismadi asla en ufk sese kalkio
0 oy
(37 puan) tarafından
Yatırdığın odada youtubedan telefondan uygun ses açarak deneyebilirsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 77 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 163 göst.