0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Kızlar çam sakura da sünnet yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlar fikirlerinizi paylaşır mısınız bide hangi bölüm mesela randevu alsam hemen gittiğim zaman yaparlar mı yoksa gün mü verirler yaza kadar yaptırmayı düşünüyorum oğlum 13 aylık iyileşme süresi iyi ve kötü yanlarını yazar mısınız 

2 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından

5yas altını yapmıyorlar orada canım yine hastanede bilgi al arayabilirsin,numarayı atayım istersen.cocuk cerrahi sine sıra alınıyor 

0212 909 60 00 bu numara canım sekretere bağlanıyordu sor bilgi verirler
tarafından
Aaa bende orda düşünüyordum ya
(486 puan) tarafından
Çoğu hastanede yaş sınırı var canım ya ,yinede sistem değiştiyse bilemem artık arayıp sorun isterseniz
(1,368 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,368 puan) tarafından
Aradım canım pandemiden dolayı sünnet yapılmıyor dediler
(486 puan) tarafından
Bilgim yok cnm ben sürekli gidiyorum çocuğum hemofili hastası kanı sulu en ufak biseyde kanama riski var ekndi doktoruna sorduğumda 5yasinda öneriyoruz demişti şuan pandemiden yapılmıyor felan demedi canım ama doğrudur özel klinikte yada özel hastNe yapar elbet
-Reklam-
0 oy
tarafından
çocuk cerrahiye randevu alman gerekiyor canım 
(1,368 puan) tarafından
Arkadaş numara vermiş aradım hastaneyi pandemiden dolayı yapılmıyor dediler
tarafından
devlet hastnesine git Bakırköy Dr Sadi konuk da Recep bey var
(1,368 puan) tarafından
Şimdi baktım canım Recep akpınar mı randevu gözüküyor gidince hemen yapar mı yoksa gün mü verir
tarafından
evet o doktor canım çok iyi işinde biraz suratsız ama iyi bir cerrah gün veriyorlar hemen yapılmaz çünkü narkoz alacağı için önceden tahlil falan yapılıyor
(1,368 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 184 göst.
0 oy
4 cevap 733 göst.
0 oy
3 cevap 364 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,237 göst.