0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (999 puan) tarafından

Meğer ne çok önemliymiş telefonumda babam diye arayan birinin olması bir aydır yoğun bakimdaydi babam entube halindeydi Allah ima şükürler olsun çıktı yoğun bakımdan 40 gün oldu hastaneye gireli serviste şimdi bugün beni aradı o akdar özlemişim ki onun beni aramasını rabbim kimseye yaşatmasın çok zor du o kapıda çaresiz beklemek :( 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun 
(999 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke benmde rehberimde babam die kayıtlı numara olsaydı 
(999 puan) tarafından
Özür dilerim uzdugum için hakkını helal et sevincimi paylaşayım dedim uzecegimi düşünemedim
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Kız ağlayacağım geldi. Rabbim başınızdan eksik etmesin. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Herkese inşallah ❤️
(999 puan) tarafından
Sorma kuzum doktor en kotusune hazırlayın kendinizi durumu çok ağır demişti Allah ima şükür ler olsun iyi oldu rabbim kimsenin başından eksik etmesin amin inşallah
(3,164 puan) tarafından
Amiiiin ❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı uzun ömür versin iniallah 
(999 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️❤️
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm çok kötü tabi babaya düşkün biri olrkdan
(999 puan) tarafından
Bizde aşırı düşkünuz canım babamız hayatımızdaki en önemli insan ondan başka kimsemiz yok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤️
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Babam diye yazan biri var ama aramıyor:( hemde hicbir sebep yokken.. Rabbim başınızdan eksik etmesin babanı inşallah 
(999 puan) tarafından
Allah razı olsun canm inan ki aramasa bile yaşıyor olduğunu sağ olduğunu bilmek bile yetiyor
(3,694 puan) tarafından
Oyle tabi. Cani sag olsun da yel essin  kokusu gelsin.. Annem olmayınca bi tek umudum o oluyor..onda da öyle bi düşünce yok ne yazıkki..

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 338 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 699 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde ...... (1,081 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 365 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 506 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busra61 (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,833 cevap

310,034 kullanıcı

...