0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (695 puan) tarafından
Eşim işteyken gün içinde beni arasın güzel mesajlar atsın istiyorum ama genelde mesaj atan arayan ben olurum hep hatta baktım 10 gün boyunca ben aramışım bugünde dönmeyince canım sıkıldı 4 saat oldu, ben anne babamdan öyle gördüğüm için mi bilmiyorum babam annemi günlük arardı bi sesini duyardı, yani ihtiyaç duyuyorum bende abartıyor muyum bilmiyorum, ben ev hanımıyım eşiminde işleri bazen yoğun bazen sakin oluyor özel şirkette çaşışıyor haftanın 6 günü ama birkaç dakika zor gelmemeli bence yenidoğan bebeğimiz var küçük oğlum var o bikaç dakika konuşma bana iyi geliyor kendimi özel hissettiriyor, onada söyledim bu düşüncelerimi ama unutuyor galiba..

23 Cevaplar

0 oy
(1,710 puan) tarafından
Arayan hep siz olduğunuz için arama ihtiyacı duymuyordur. Erkekler geç fark eder. Aramayı kesin zamanla arayacaktır 
(695 puan) tarafından
Akşam gelirken arıyor o zamanda alıncak birşey var mı diye bazen
-Reklam-
0 oy
(2,053 puan) tarafından
İş yerleri nasıl bilmiyorum. Benim eşim iş yoğun değilse arayabilecek müsaitlikte. Bazen ilk o arar bazen ben ararım müsaitse konuşur tekrar arar ama yoğunsa söyler akşama kadar aramayız. Sen de arada mesaj atarak hatırlatabilirsin
(695 puan) tarafından
Ama günlük çoğunlukla görüşüyorsunuz ve yoğunsa haber veriyor
(2,053 puan) tarafından
Önceden ben de trip atardım ama sonra hem anlattım hem kendim aramaya başladım. Aradığında dönmüyorsa acil bir durum olabileceğinden bahsedebilirsin. Eğer iş yerinde sıkıntıya sebep olmuyorsa her ihtiyacın olduğunda ara. Ben depresif günlerimde çok ararım konuşacak başka kimsem olmadığı için ona ihtiyacının olduğunu zor anlayabilir ama illaki anlar maalesef bizim gibi değil duyguları
(695 puan) tarafından
Ben zaten hergün arıyorum canım o 10 g0nde 2 haftada bir arıyor tek bişeye odaklanabiliyor işse iş eşse eş ama bugün aradığım halde hala dönmedi mesajımada cevap vermedi bende patladım yoksa kaç gündür üst üste aradığımdan benimde haberim yoktu
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Ben aramiyorum ..bazen esimin az aramasını istiyorum 
(695 puan) tarafından
O niye kız
(3,477 puan) tarafından
Ne biliyim kız 10 defa arar cunki ..fazla da iyi olmuyor
(695 puan) tarafından
Ben günde 1 kereye razıyım eşinin işi rahat mı o zaman
(3,477 puan) tarafından
Evet canim kendi işi
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Zırt pırt kendisi arar Bn aramam bazen canım sıkılır arar rahatsız ederim ha bire sjsj mesajlasmayiz pek anca görüntülü yada sesli
0 oy
(5,082 puan) tarafından
Araşmayiz çünkü esim isi tehlikeli dikkati dagılmaması lazim reels atariz birbirimjze musait olunca cevap atar o da
(695 puan) tarafından
Hım sizinkinde tehlike varmış
0 oy
(112 puan) tarafından

Merhaba :)

Aynı konu dün akşam gündemimizdeydi. Akşam beni neden hiç aramadığını, bu meraksızlığının neden olduğunu sordum. Çalışmaktan aklına gelmediğini, evde olduğumu bildiğini eğer bir yere gidersem veya bir şey olursa ararım diye düşündüğünü söyledi. Bende yeni gebeyim ve epilepsi hastasıyım. Dün erkek kardeşi bile 4 defa arayıp yenge iyi misin bir sorun var mı diye sordu. Bende test etmek için dün hiç yazmadım veya aramadım tahmin ettiğim gibi eşimde çıkasıya kadar benimle iletişime geçmedi.

Bizim kadar sahiplenici veya bağımlı değiller bence. 

(695 puan) tarafından
Aynı aynıı aynı ama  düşünceli olsunlar bi zahmet ya
(112 puan) tarafından
Bence biz çok bağlıyız balım. Bizim dünyamızın merkezinde onlar var. Ben eşimden ayrı bir gece kalamam gözüme uyku girmez ama eşimi salsam eşim eve girmez :D
(695 puan) tarafından
Evet o bağlılık bende de var ama ondada olsun istiyorum erkek milleti yaşlanınca bağımlı oluyor o zamanda kadından iş işten geçmiş oluyor
0 oy
(255 puan) tarafından
Söylemem gereken bir olay olduysa ararım oda aynı şekilde acil bir olay olduysa arar onun dışında aramaz eşimin işi çok yoğun ahşap dekorasyon ustası o yüzden vakti de olmuyor sorun da etmiyorum akşam geldiği zaman oturup muhabbet ediyoruz zaten
0 oy
(1,544 puan) tarafından

Benim eşim günde on kez arar evin etrafında çalışır. Günde uğrar kaç kez . Bugün hastayım tam uyuyucam aradı oğlan açtı beni sormuş oğlan annem öldü demiş :D sonra yine aradı dedim noldu öylesine aradım dedi, dedim kapat (!)

0 oy
(13,119 puan) tarafından
Ben hiç  beklemedim aramadım da bi ihtiyaç olursa mesaj atarım hemen dönmez ve cvp vermesi gerekirse ararım bu böyle oldu arasam neden arıyon elbette demez ama ben kendim çalışırken birinin beni aramasindan rahatsız oluyorken eşimi aramak veya aramasini beklemek bencillik olur 
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Ben beklemem eşim işi gereği telefon kullanamıyor maalesef ilk zamanlar ya o arardı ya ben arardım iş yerini cicim ayları yılları bitince kesildi. İşteyken de asla aramak istemem aklıma bile de gelmez arada mesajlaşırız sadece ama mutlaka çıkınca bir şey lazım mı diye mesaj atar dönmezsem bir şey istiyor musun demek için arar bu huyunu çok seviyorum 
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Canım eşlerimizi iş yerinde rahat bırakalım. Gerekırse aramayalım cok yogun olabiliyorlar. Benım eşim beni arayınca cok sevınıyorum ben ama cok nadir arar sorar. Çok yogun calısır. 
0 oy
(8,402 puan) tarafından
Eşim işi yoğun değilse arar beni annem der evde konuşmıyonuz mu diye 
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Her öğlen yemeğinde mutlaka arar aramazsa bir boşluk hissederim herhalde. Tabii yeri geliyor çok yoğun oluyorlar öğlen yemeğe çıkmadığı zamanlar oluyor o zamanlar da ben arıyorum. Sen onu sürekli aradığın için alışmış sen belli bir süre arama 
0 oy
(260 puan) tarafından
Benim eşimin saat sabh 10 da molası var 15 dakika o saate arar öğlen 12.45 de ara saat 4 de arar yani günlük 
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Eşimin kçnı kaşınmaya vakti olmadığı için aramasını da beklemiyorum işteyken. Ailemin yanına gittimin zamanda yemek molasında yemek yerken bile arar nasılsınız diye sormak için
0 oy
(3,482 puan) tarafından

İl dışında çalışırken her fırsatta görüntülü arardı 

Şimdi her molada normal sesli arıyor 

0 oy
(20,207 puan) tarafından
Ben pek beklemem aramamda bişi lazım olmadıkça adam çalışıyor işi çok manav dükkanı tezgahı temizliği bitmiyor arar kendisi ama evede konuşacak konu kalsın akşam çayın yanında dimi ama :)
0 oy
(690 puan) tarafından
Belki yapısı oyledr canım sevmiyordr bende hiç sevmem mesaj konuşma faln zoraki taparim bu eylemleri ama eşim hersabah saolsn günaydın mesaji yazar gün içinde uckere en az arar napiyorsn çocuklar nasıl die 
0 oy
(658 puan) tarafından
Benim eşim uzun yol şoförü olduğu için sürekli ararız ben aramasam o arar o aramasa ben ararım ama illaki günde 4 5 kez konuştuğumuz oluyor mesaj çok nadir atarız birbirimize bı ihtiyaç olduğu zaman ya da video resim falan benden size tavsiye aramayı kes siz aradığınız için sürekli buna umud edip aramiyor olabilir
0 oy
(6,732 puan) tarafından
İlk zamanlar arıyordu ama artık aramıyor bende aramasını beklemiyorum mesajlasiyoruz bazen 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 501 göst.
14 Haziran 2023 Aile kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,206 göst.
4 Mart 2021 Aile kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 610 göst.
31 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 610 göst.