0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,862 puan) tarafından
Kızlar 3 aydır nerdeyse her ay adet döneminden sonra karın ağrısı yaşıyorum ve geçmek bilmiyo ölüyorum ağrıdan her ay idrar yolu enfeksiyonu varmış karın ağrısı yapiyo hap verdi geçende gittim içtim ağrı kesici yaptırdım geçti tabi ilaçları bitirmedim bıraktım bu ay yine agriyo karnım iki büklüm geziyorum hijyen açısından dikkat ediyorum ama niye gecmiyo bı turlu anlamadım bu idrar yolu enfeksiyonu için en iyi gelir kızlar tamamen geçmesi için bilen var mı 

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım detaylı bakıldı mi emin misin enfeksiyon olduğuna yani 
(1,862 puan) tarafından
Kuzum bakıldı hani apandisit falan var mı diye bide idrar tahlillerinde 33 lerde enfeksiyon çıktı oyuzden
tarafından
Baya yüksekmiş ya . Antibiyotik falan icebiliyor musun. Bilmiyorum ama sirkeli suya otur diyordu burdaki kizlar
(1,862 puan) tarafından
Valla kuzum geçen verdiği ilaçlar vardı az önce içtim biri antibiyotik biri de enfeksiyon içinmiş işte içiyorum ama midem bulanarak iciyom zorluyom kendimi yeter ki geçsin diye hiç onu denemedim iyi gelecekse yaparım yeter ki geçsin ya bıktım valla her ay aynı sıkıntıdan acile gitmeye
tarafından
Kötü oluyor o ya asitli şeyler içme bir süre canım onlarda azittiriyor . Sirkeli suyu dene bi inşallah fayda eder
(1,862 puan) tarafından
Tamam kuzum valla çok sağol Allah razı olsun denerim ❣️
tarafından
Geçmiş olsun canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde huzun_iyidir (7,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu

413,322 soru

12,444,133 cevap

46,099 kullanıcı

Kategoriler

...