0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (240 puan) tarafından
Kızlar bugün deri kan testi yapıldı kiviye alerjisi cıktı resmen hic aklımın ucundan geçmezdi 

3 Cevaplar

0 oy
(2,554 puan) tarafından
Canım Bir şey soracağım bizde yakında deri testine gideceğiz de acıyor mu acaba?
(240 puan) tarafından
Kanlı ve mukuslu kaka olunca anlaşılıyor
(2,554 puan) tarafından
Benim oğlumun kakası mukuslu fakat hiç kan görmedim o ne oluyor peki
(219 puan) tarafından
Deri testini 3 yaşındaki çocuğuma yaptrdk bugün bal bisküvi çok yiyince kızarıyor ama çıkmadı sdce akarlara çıktı onda bile. Kaka bizim de artık mukuslu kan gelmiyor mukus hiç düzelmiyormuş zaten doktorumuz öyle dedi yani ek gıda ile düzelirmiş. Aalında en önemli şey çocuğu takip etmek bazı gıdalar ciltte de tepki vereblyor bizde de rinit oluyor hemen. Herşey takip ama yine de doktor kontrolü şart bnce
(2,554 puan) tarafından
Gerçekten çok sıkıntılı bir durum yaa. Alerji var ama çıkmıyor. O yüzden bebeğimi deri testinee götürsem mi hiç bilmiyorum. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Yani korktuğum tek şey çok acimasi o kadar yoksa yaptırırız.
(219 puan) tarafından
Yok acımıyor çok  ama bebekte yanlş sonuç veriyor 2 aylık bebeğime de yaptrdm yanlş çıkıyor
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Bacım kaç yaşında çocuğun 
(240 puan) tarafından
6 aylık
(133 puan) tarafından
Allah Allah. Benim oğlum 3 yaşında götürmediğim hastane kalmadı testlerde bişey çıkmıyor doktor 4 yaşına kadar alerji testinde çıkmaz dedi. Sizinki nasıl çıktı ki okadar küçük bebekte biraz bahsedermisiniz nerde yaptırdınız nasıl yaptırdınız
(240 puan) tarafından
Erzurum şehir hastanesinde yaptırdık önce kalemle çizgi çizdi sonra minik neşter gibi bişeyle koluna bastırdı süt yumurta akı yumurta sarısı keçi sütü domates soya yer fıstığı kivi çilek daha unuttuğum nicesini çizdiği yerlere damlattı 25 dakika bekledik alerji olan yerler kızardı baktılar not ettiler yıkadık 10 dakika sonra tekrar kontrol ettiler bu kadar
0 oy
(219 puan) tarafından
Kiviye alerjisi olması çok doğal alerji testleri yanıltıcı olablyor bu arada çok güvenlr değil bizim de birçok şeye çıkmadı ama var 
(240 puan) tarafından
Kan testi yapıldıbakalım ne çıkacak ondan
(219 puan) tarafından
Çok fazla alerjisi yoksa çıkmaz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 444 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 531 göst.
29 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy