0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 15 gün kaldı var mı başlayan neler yaptınız 

29 Cevaplar

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Perde tülleri yıkadım. Evde ne yaparsam ertesi gün gene aynı :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
İki hafta once genel bi temizlik yapmıştım zaten 1 hafta kala koltuklarin arkası onu camlar perdeler yıkanır koltukları halıları silerim yeter 
0 oy
tarafından
Yapmadım çünkü zaten perdelerimi yıkamıştım onun dışında gerek yok
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Evi b.. götürüyor bı baslayam dedim sonra dedim e Zaten bayram da geliyor yormayayim o narin ellerimi eğer ellerim çalışmak isterse Bayram temizliği adında 

Bayram temizliği

Bahar temizliği ve ramazan temizliğini 3 u bir arada yapmayı düşünüyorum :sjssj
(4,876 puan) tarafından
Bana da gel ☺️
0 oy
tarafından
Kapilarimi mutfagimi hallettim bugun halılar ve koltukları silecem cemre yolunu bulup baharda gelirse inşallah perde atip cam sileceğim canim birde gardırop falan yapacam petekleri silecem icini dişini diğer halilarimi da makineye atacagim yikansin dursun baska birseyim kalmıyor 
0 oy
tarafından
Ayrıca ramazan için bi temizlik yapmıyom ben , haftada bir gün dip köşe temizliyorm ztn
0 oy
(2,310 puan) tarafından

Ben 5gun kala basliycam şimdi yapsam heryer hemen tozlaniyo duvarları silcem kapılar mutfak dolapları camlar koltuklar tuvalet banyo kıyafet dolapları bahar temizliği gibi yapmayı düşünüyorum ama sadece halilarimi yikamaya vermiycem yazın birdaha yaptimda veririm şimdilik temiz aklıma geldikçe yapsaim kaçıyo:D

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Hic bisey yapmadim 
0 oy
tarafından
Havalar ısınsa başlıcam dip köşe ama kar geri geliyor..hava kötüyken hiçbir şey yapasım gelmiyor..hem bahar hem ramazan temizliği yapıcam 
0 oy
tarafından

Canım ramazan için temizlik yapmicam.zatwn iki günde bir temizliyorum haftada bir de dip köşe temizliyorum 

Bayram temizliği yaparım ama zaten büyük ihtimalle bayram dan önce tasinirim o evi temizlerim artık :'(

0 oy
(4,455 puan) tarafından
Valla 2 ay önce detaylı temizlik yapmıştım. Yaza kadar yapmayacağım yaparsamda birini tutarım yeni hamileyim çalışıyorum zaten kendimi çok yoramam 
0 oy
(4,158 puan) tarafından
1 hafta kala yapcam 
0 oy
tarafından
İki gündür yapıyorum duvarlar kapı pencere dip köşe hep silindi en son  bir mutfak ve antre kaldı ve halıları silecem insallh ❤️☺️
tarafından
Aaa unutmuşum perdelerde yıkandı ☺️☺️
0 oy
(219 puan) tarafından
Dip bucak temizlik yaptım birazdanda mutfak perdesini atacağım 
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Doğumdan önce bir koltukları yikattim 2 bebeyle.evi silip supursem mutfağı toplasam şukrediyom :D ne ramazan temizliği ne bahar temizliği :D
0 oy
(897 puan) tarafından
Hiç bir şey yapmadım malesef taşınacaz ramazanın 10. Günü falan
0 oy
(45,036 puan) tarafından

Hiç bişey :D.    

0 oy
(495 puan) tarafından
Hic bisi yaapmadim evim soguk yapmayi da dusunmuyom yemek zor hazirliyom bir iki gun kala gunesli sicak olursa yaparim belki
0 oy
tarafından
Ramazan temizliğine gerek yokki. Zaten temizliyorum. Bayram sonu halilarimi yikamacuya veririm yeter. Perdelerimi bile yıkarım surekli
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Daha başlamadım braz ısınsın hava camlardan başlayacam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 357 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 442 göst.