Az önce mevlütümüz bitti kaynana olcak kişi bütün paraları kendi aldı ve ben önceden kaç kere dedim onlar bana lazım alcaklarım var doğum yaptım kuru kuru geçmiş olsun dedi kızı doğum yaptı çiçek aldı gitti Allahım sen bana sabır ver
Nasıl bir vicdanı var onun yaa resmen çocuğun riskini almış götürmüş
Aaaa ne kadar ayıp ne **** kaynanalar var istesene canım o senin hakkın sonuçta ben bile sinir oldum valla seni dusunemiyorum
Walla bunları kaynar kazana atmalı canım sen de ona göre tavrını koyarsın insan saygısızlık yapmak istemiyor ama bunlar şansını zorluyor bana göre bildiğin kul hakkına giriyolar benimki biz evlenirken hiç birşey yapmadı bize sadece diğer oğluna iğneden ipliğine kadar aldı Allaha havale ettim sadece kuzum
Pis kadın yaa. Valla ben olsam hop ne oluyor derim benim cocugum benim param . Onu rezil ederim herkesn yaninda
Ne hakla senln ve yavrunun kısmetini alır ya o sizin hakkınız bebeğinin ihtiyaçları için deseydin
En başta Allah hayrını kabul etsin. Artık haddini aşmış eşine neden söylemedin? Hiç mi düşünmüyor çocugun ihtiyacları var diye ben olsam vermezdim vallahi sırf inadına gider şikayet bile eder hırsız diye rezil ederdim ne demek canım senin çocuğuna gelen parayı cebine indiriyor eşine söyle ya getirr verir yada ben polise gidiyorum yeter sömürdükleri de
Kocami arar senin bu anan ne yaomaya calisiyor cocugumun rizkini nasil alir diye baslar ikisini birbirine katarim terbiyesize bak sen hadsiz edepsiz boyle insanlar bu dilden anlar çünkü herkese anladığı dilden konuşacaksın
iste cnm paraları onun hakkı degil ki senin ve bebeginin o paralar ay çok sinir oldum şimdi nasıl kaynanalar var yaa
Yokk artikkkk ! Pardon da ne alaka ?
esin nerde alsin geri
İste canım ne münasebet tövbe tövbe ayol insanlar ne garip yaa sinirden gülüyorum böyle birsey görmedim. Hadsizlik.
One demek ya o çocuğn rıskı almaya ne hakkı var bu ne düşüncesizlik ya sinir oldum
Benim Düğünde öyle yaptı kaynana ya evde aldı herkesten Düğünde sadcee 4.5 milyar bilezikle para düşün sadece.. herkes kaynanan aldı demişti. . Eğer doğumum da öyle yapsın susmam asla .. hep sustum çünkü herkes dio halada. Saygı maygi göstermem bu konuda da
Ne görgüsüzlük. Böyle bişey ne duydum ne gördüm herşeyi geçtim tenezzül etmemesi lazım konuyu bile geçirmemesi lazım
Ne münasebet canım bırak kaynanami kocam bile alamaz
ÇÖPE AT GİTSİN :) valla kaynana diynce drekt aklima cope atmak yada ucurum kenarina birakmk geliyo cnm , ne demek mevlt paralarini aldi ben basarm yaygarayi oyle terbyeszlkmi olur , sz hc bebegi ckartmasaydnz boynuna bi kurdela takaydnz kaynananin , manyaga bak el kadar bebegin hakkina goz koyuyo zkkm olsn
Lazim olmasada onlar senin ve bebeginin o ne hakla cebine koyar???
Ne olursa olsun o para cocuğunun ve sizin alman gerekiyodu eşin ne diyo bu duruma
1,492,863 soru
24,392,455 cevap
349,404 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın