35 günlük bir kızım var evet onu çok seviyorum eliyle yüzünü çizdiğinde benim de canım yanıyor ona bakmaktan sıkılmıyorum ama hala anne gibi hissedemiyorum herkesin bahsettiği işte doğar doğmaz anneem diye bağrına basma olayı olmadı bende ya hamileyken daha fazla hissediyordum bu duyguyu hala alışamıyorum ben neden böyleyim 2 kayiptan sonra gelen mucizem o benim çok zor bir hamilelik geçirdim ama o duyguyu neden hissedemiyorum kötü anne gibi hissediyorum kendimi sanki kızıma yeterince sevgimi veremiyorum gibi
Dostum.ben de aynı şeyleri yaşadım. İnsan evladını bile.emek verdikçe daha çok seviyor. Kendinde çok net gördüm bunu. Doğumun yorgunluğu, hormonlardaki değişim, bebeğin gaz sancıları falan hepsineen kaynaklı. Onlar zmaanla geçiyor. Hiç canını sıkma. Bebeğim şuan benim icin dünyadaki en önemli şey. O zaman da öyleydi elbet. Ama ona alışmak kolay olmuyor. Koskoca bir devir bitip artık çocuklu bir hayat başlıyor. Hepsine alisacaksin ve çok seveceksin. Yeter ki canını sıkma ve bunun normal ve gecici olduğunu bil.
4 yaştan bildiriyorum canım. İlk zamanlar bende de öyle bir duygu vardı. Zamanla yerini değişik bişeye bıraktı. Ele avuca gelme olayı başladıktan sonra ne bağrıma basmaya doyabiliyorum ne öpmeye. Çocuk bazen daralıyor anne yeter yaladın yuttun diyor . Acayip kanım kaynıyor. Allahım böyle bir güzellik olabilir mi deyip göğsümü açıp içine koyasım geliyor sarılıyorum sarılıyorum sıkıyorum evirip çeviriyorum yok doyamıyorum
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın