0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yeni taşındık resmen dağ başı market dışında biryer yok ark var  aramasam aramaz öyle hep Bi bahanesi var gecen aynı kattan Bi komşu kahveye geldi cocuğu var oynasınlar diye ben davet etmiştim kız Ogün ay nejadar düzenli sin böyle kadınlara bayılıyorum hem cocujlu hem düzenli fln dedi benim evim cok kötü dağınık duvarlar boyalı gibi neyseee sonra Bi hafta sonra ben gitmek istedim eşi ev deymiş hasta kabul edemedi 10 günü gecti sesi soluğu cıkmadı acaba benden rahatsız mı oldu ben evemi bakcam sanki ark olmak istemiştim :(( hiç arksım yok bide evimiz satılık taşıncaz dedi öyle Bi durumuda yok gibi niye böyle yaptı acaba kira uygun diye duruyom ama cok sıkıldım yaaaa

8 Cevaplar

0 oy
(136,123 puan) tarafından
ilk zamanlar oyle olur zamanla alisirsin unutma sana senden iyi arkadas olmaz bosver kimseye ihtiyacin yok
tarafından
Öyle olmuyır canım ya insan konuşmak kahve içmek cay içmek istiyor havası değişiyor insanın :((
(136,123 puan) tarafından
bosber bemde hep tekim
-Reklam-
0 oy
tarafından
bizle konuş sende canım 
tarafından
Burasıda olmasa hepten delircem
tarafından
bende öyleyim canım
0 oy
(423 puan) tarafından
Ay keşke yalınız evde çocuklarımla kalabilsem yaa valaha yukarı komsum var ben yataktayken mesaj atar kız koridor sucuklu yumurta kokuyor sen mi yapiyon valaha usandım hergun kahvaltıda bende bide çocuk var gelsin tam ama her gün hergunde bı işimi yapamiyorum sabah gelir kahvaltı yapar  sonra 1 saat durur gider çaya gelir gider canım sıkıldı kahve içelim gelir bni cagirr bn gitmem yalnızlığı seviyorum onada gelme diyemiyorum valaha biktim
(423 puan) tarafından
Valaha ya aman kalp kırmakta istemiyorum bakalım nereye kadar gidecek
tarafından
Eşin varken gelmemesı uygun olanıdır zaten canım benımde karsı komsumla aram ıyı gıder gelırız hep oda bana der yemegi sana yıkayım bugun bana bı kahve ısmarlasan musaıtsen vs dıye ama aynı komsum gozumu bı sabah actıgımda çay hazır hadı kahvaltıya gel cabuk dıyr 25 msj atıp benı zorla cagıran ınsan yada hastane ısım varsa o gun yemek getıren ınsan yanı hep bana rabbena moduna gırmıs senın komsu bı sekılde olmaz
(423 puan) tarafından
Yok iyibyonleride var oda cagirr ama nadir hasta olsam çorbada yapr gelir sorun bana günde 5 6 kez gelmesi
tarafından
gün dedıgın ne kı ne ara 5-6 kez gelıyor yani hıç mı ısı gucu yok
(423 puan) tarafından
Benden çıkınca yapiyor eşi 11 de geliyor bn ne yaparsan yapiyim
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benimde yok kimsem ama ark. olsun diye de ugrasmiyom isteyen kendi ugrassin. Yerim yurdum belli.
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Canim çok haklısın ama kendini eşine çocuğuna ada cocugunla gez eşin işteyken işlerini bitir o gelince gezmeye gidin cocugunla parka git devamlı al bak komşu oldumu böyle oluyor en güzel kalabalık yanlizktir kendinle mutlu ol
tarafından
Eşimde habire seyahatte canım o varken aramıyorum zaten aeıyırumda cocuk için cocujlu Bi görüştümüz olsun diyorum
(3,246 puan) tarafından
Nerede oturuyrsu. Canim
0 oy
(436 puan) tarafından
Canim bende senin gibi çok yalnızım kızımda çok sıkılıyor çocuk olsada oynasa diyorum.Benim.komsularda biraz soğuk şans iste
(436 puan) tarafından
Kendime yetiyorum diyenlere şaşırıyorum bende.İnsan bı kahveye çaya sertleşmeye birini arıyor insanız biz konuşmaya iyi günde kötü günde paylaşmaya ihtiyacımız var ya.Birdr ben evlenmeden önce çalışıyordum akrabalarım arkadaşlarım çoktu şimdi bı yalnızlığın içine düştüm bazen ağlıyorum bile ilk sene çok ağladım şimdi biraz daha iyiyim.Ama yinede çok bunaliyorum hele çocuk olunca bı arkadaşı olsa onlar oynasa biz iki çift laf etsek diye çok düşünüyorum.Cocuklarda çok arkadaş istiyor hava soğuk parka gidilmiyor
0 oy
(986 puan) tarafından
Kız bizim binaya gel ya bende arkadaş arıyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 236 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.