Bebegimi kaybediyorum
Nasil yani ?
Noldu canım
allah korusn canim hastaneye gittinmu
Kız arasana hemen acil servisi Allah im ya neyi bekliyorsun çabuk. . Beklenir mi Allah korusun Kıyamam ya
9 aylikmi 9 haftalikmi dra niye gitmiyon netten watsaptan herangi birini ara esine ulass yyada 112yi ara boyle oturup burda bekleme madem durumun ciddi o haldeyken buraya nasl yazabilyosunuz yyaa anlamis deglm
Buraya yazmakla vakit kaybedecegine 112 acil ambulansi arasana canım seninde yaptigin ismi yani yazmakla uğraşıyosun burda hangimiz sana şifa olabilcez Allah yardimcin olsunda hic mantikli değil yani yaptığın
Sen kaynanangille oturuyorsun aksamda POST açmıştın kimse yok şimdi yanında eltinlerde aynı yerde diye yazmışsın onlara söyle bi araba taksi falan yada ambulans çağırın gidin hemde çabuk kanama arttı diyorsun neyi bekliyorsun
Bana bak şaklaban buradaki herkes hamile veya lohusa dikkat çekip milleti üzme bu yazdıklarımı da iyi oku hiç bir acile giden hamileyi kendi isteğiyle çıkmadığı sürece kanama durmadan çıkarmazlar ayak havaya kaldırmayla da kanama durmaz sen başka sitelere git kontor dilen yada erkeksin bilemem belki eşinin nmra sını at arayalım diyen iyi niyetli birine sapıklık yapacaksın senin olmayan aklını alırım yaya kalırsın at bakalım nmranı ben sana kntr atıcam söz ama nmrandan kimsin nesin önce cıkartcam ben teknoloji bilişim uzmanıyım milletin duygusuyla oynayıp sömürme sana öyle birsey yaparım ki nereden geldiğini şaşırırsın kızlar inanmayın buna
Sen deli misin hâlâ buraya yazıyorsn hangi şehirdesin söyle adres ver ben arayım yönlendiririm. Bebeğini kaybediyorsun ve hâlâ burdasın
Özledin ver numarasını eşinin eşim arasın
benim kanamam olucak ve ben burda millete dert anlaticam hiç inandirici deyil dakikami yok internetten ara en kötü git yan komsuna durumunu anlat esini arasin
Dakikan yoksa internetim var arasana arkadaşım whatsapptan. Bebeğimi kaybediyorum diyosun evde vakit harcıyosun. Ambulansı da mı aramak aklına gelmiyo hiç inandırıcı değilsin. Umarım böyle bişeyle dalga gecip insanların vicdanıyla oynamıyosundur.
Ambulanslar ne gune duruuo Allah askna yok caresizim yok telaslanrlar cocuk oyuncagimi bu Allah askna zorla laf yemek istyosunuz , burda yalan soyleyip bukadar hamile bayani uzmeye pskolöjisini joznaya hakkiniz yok , hem aglaniyorsn hemde onerileri bahane bularak reddediyorsn , k. Bakma ama bn inanmadm inanmiyorm senin gibi konusanlara gercekten de bu durumu yasiyorsan rabbim yardmcn olsn, ama inanmiyorm gercekten ,
1,488,819 soru
24,335,731 cevap
345,850 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın