0 oy
1,400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,250 puan) tarafından
Kızlar komşumun kız kardeşi geldi bana evin önünde idik beraber eşin evdemi dedi yok ise gitti o dedim tamam size çıkalım sigara içeyim kafam şişti dedi . Bende evim çok fena şekilde dağınık bak canım siz çağırınca toplamadan indim dedim o da olsun dedi geldi evimin her köşesine bakıp ay çok pis falan filan dedi ben de ben geç kalktım o yüzden böyle dedim sen nasıl kadınsın sabah 7 de kalkıp evini iskesene dedi mutfağa geçti kahve yapmaya dolaplarını sil halini kaldır masaj çok kötü at balkona resmen pişman oldum evime geldiğine bide eşim evin içinde sigara içmiş ben assadayken işte evin havasız falan dedi ablam sana pis diyordu ben inanmıyordum dedi ben şok oldum tamam dağınık olabilir ama bu yüzüne söylenir mi ve ben zaten ona evim daganak demiştim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

60 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bnce o ablasinsan duymuş teyit etmeye gelmiş. Sen çok sabırlı davrnamissin bn ağzına ederdim. Sen evi kontrol etmeye gelmişsin belli ki sigara bahane derdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence ablası arkandan konuşmuş oda denetlemek için çıkmış evine deli midir nedir 
0 oy
tarafından
Sanane hadi sigaranı ictiysen bidaha gelme rahatsız oldun belli ben böyle seviyorum deseydin
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Cidden böylemi canim evin nebilim:D
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Sen buraya evimi testte mi geldin çık dışarı getirende kabahat der kovardım ben olsam.Sigara kullanıyorsa rahatca her yerde içebilmeli , başkasının evini kullanmamalı zaten .
0 oy
tarafından
O evi görmek için bahane etmiş böyleleri den uzak dur bence gelen senin sohbetine gelsin 
0 oy
(49 puan) tarafından
Ben olsam yirtardim. Sanane evimden seni ne ilgilendirir temizliği yalla der kovardim. Onun ablasına da iki çift lafımı söyler bir daha yüzüne bakmazdim. Valla nasıl böyle sakın davranabiliyosunuz hayret ediyorum. Piste olsa temizde olsa senin evin kimse karışamaz ki zaten toplayamadigini önden söylemişsin acayip...
0 oy
tarafından
He pisim de gercekten böyle söyle size giren çıkan ne de !!!! Herkes temiz mi olcak alla alla şu baskıyı birakin artık yaaa begenmiosa gelme... ablasınida almq derim yuzunede derim pisim ben gelmeyin evime.... 

Canim cikio yaa herkgun sil.supur nasıl.yapayim cocuklarla elektrik su.pqrasi hersey pahali yapmiorum valla bide sobalı ev çok normaldir üzülme pis ve mutlu ol 
0 oy
tarafından
Bence hic takma kafana temizlik kişiden kişiye degisir onun dili kirliymis. Benim teyzem yillarca evi temizledi durdu uyumazdi diş fircasiyla trmizlerdi simdicok pisman omrumden gitti diyo evine hijyrn acisindan dikkat et oteside havlarkendine ablasininda agzinin payini ver
0 oy
(988 puan) tarafından
Yardım et temizleyelim deseydin yada eşim gelıyomus sonra konuşuruz deyıp cıkarsaydın evden hiç sevmem oyle insanı ustune bıde kahve vermişsin ben vermem demekkı dedikodunu yapıyolar ablasıyla kes muhabbetını
0 oy
(3,696 puan) tarafından
O öyle derken sen tutup kapının önüne koymadın mi? Onlara ne evinin pisinden temizinden hadsiz yaa 
0 oy
(118 puan) tarafından

Ayy kendi evine baksın bida muhatap bile olma arkandan bile konuşmuşlar süslen püslen gez

Evini temizlemeyi de ihmal etme ama :D

0 oy
(8,103 puan) tarafından
Evim müsait değil diyip almasaydın keşke. 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Bundan kime ne ister pis,ister temiz olurum benim insanlığına gelecekse gelsin,yorum yapmaya gelecekse kalbini kırarım net
0 oy
tarafından
Yerinde olsam şimdilik küsmem. Önce onların evine gider saydiracak birşey bulurum. Sonra onlar küser zaten
0 oy
tarafından
Benim evimde çok dağılıyor 2 bebeyle kimseyi davet etmem geçen komşu geldi çat kapı geri çevirdim valla alınırsa alınsın umrumda olmaz zaten 2 çocukla oturup kahve icicek vaktim yok 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
İnsan halı evin dağınıkta olabilir piste bunu yüzüne vurmak çok yanlış ben bir yere gitsem ve dağınık olsa benim evimde böyle üşendim toplamaya felan diye yalan söylerim sırf mahcup olmasın diye bir daha alma bunu evine
(2,467 puan) tarafından
Bende öyleyim valla dağınık cok denk geldim kusura bakma yapamadım falan dediğinde arkadaşım sen gel birde benim evi gör  daha fena senin ev yine toplu diyorum üzülmesin diye :)
(1,030 puan) tarafından
Empati kurmayı bilen insanlarız sen empati yoksunlarina denk gelmişsin üzülme canım her zaman evi temiz olanı görmedim ben
0 oy
(20,289 puan) tarafından
Bı daha yüzlerine bakmam. Herkesin düzeni kendine. Beğenmeyen gelmez. Ama bildiğin evini kontrole gelmiş . 
0 oy
tarafından
S..gitsin istersem s.car üstünde otururum kimse laf diyemez evime diyip postalayacaktin o dakika ona mı kalmış senin evinin pisi 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Ablasina soyle boyle boyle de görüşme bi daha kendi evine baksak senin konden pistir 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,215 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,318 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,078 göst.
30 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,233 göst.