0 oy
1,103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanam evlendim evleneli böyle yemeğe cagiriyo gelin diye ama her gittiğimde yemek ortada yok ki hadi yap diyor dayısı çaya çağırıyor eşimin çay yok diyo gelin çay demle artık çok bunaldım yemek yetismezse gelip laf yapıyorlar mesela daha dün yemeğe çağırdı kaynanam baktım yemek yok gene eşim çay istedi çay koydum kendime ve eşime bişey demeden çayımı yudumlamadan kaynım bı yere gidicekmis hadi yemek yap dedi yaptım kalktım bişey demeden yemek yaparken ne zaman pisicek yemek diye 4 kere yanıma gelip hesap sordu bugünde arkadaşıma gidiyorum diye hesap verdim arayıp niye gidiyorsun gel bize hengel yapicaz diye gitme dedi gittim diye bin surat aştı ben gitmedim hengel yapmaya diye eşime bunları söylüyorum kendi goruyorda bana sen gelinsin ondan diyor eltimde gelinleri ama ona bişey yaptıran yok yada hesap soramiyor ağzını acamiyor bana gelince farklı eşimde anlamıyor annem saftır benim temiz kalplidir diyip duruyor çok yoruldum artık bu durumdan ki daha çok fazla anlatmadiklarim var ne yapsam bu durumdan kurtulurum kızlar yoruldum artık eşimin korumamasi ailesine karşı ben bişey desem kötü ben olurum napicam bilmiyorum 

56 Cevaplar

0 oy
(3,638 puan) tarafından
Kayın validem yapar yemegi bende evden giderken bazen tatlı vs yapıyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Yemek yapman sknti deilde eltinin yardım etmemesi sknti yani ona gıcık oldum insan beraber yapmalı bence benim kaynanam da genelde o yapar ben sadece basit şeyler yaparım ama eşine güzel dille anlat sonuçta seninde bebeğin var bebeğin kaç aylık buarada mesela sen yemek yaparken bebeğine kim bakar
tarafından
6 aylık canım kaynanam alır kayınpederim kaynanam kaynım eltim hepsi sever ben yemek yaparken elden ele hepsi ver sevelim diye alır bende onlara yemek yaparım benimde sıkıntım bu tek bana böyle davranmaları
(2,671 puan) tarafından
Valla eşinle konuş canım şöyle güzel dille seni anlaması lazım
0 oy
(22 puan) tarafından
Tatlım o sana yaptırmak istiyor belli ama sende sizi çağırdığında sen de anne sen şu yemeği çok güzel yapıyorsun. Bu yemeğini çok beğeniyorum yaparmisin diye. Azıcık yağla balla kaynananı  bu yemeği senin gibi yapanini görmedim falan de bak nasıl yapıyor. Anladığım kadarıyla sen onları ve eşini kırmak istemiyorsun belki böyle bir yol izlersen yapar yemeği 
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Valla bnm ki kendi yapar saolsun 
0 oy
(133 puan) tarafından
Demekki o cesareti onlara vermişsin
0 oy
(43 puan) tarafından
Vallahi benim kayınvalidem yemek konusunda bize bişey demez kendisi hazırlar iki gelin bir gorumce birimiz bulaşık yıkasa diğeri çay öbürü kahve yapar..
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Bişey demez kalk yap gibi hele yaptığıma hiç karışmaz ben oturamam o ayaktayken  onu oturtur yaparım 
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Bizde benim annem çalıştığı halde her akşam yemeğe gelin hazır gider annem tabağına koyar önüne verir yer bulaşıklar da dokunmaz hafta sonu da annem kahvaltı hazırlar arar hazır inin diye inerler yerler içerler yukarı çıkarlar 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Hazırlar çağırır sonra bulaşığa yardım ederim
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Hazır yemeğe otururum her zaman yemeksiz eve yemege gelin demez toplarken yardım ederim 
0 oy
(5,063 puan) tarafından
Valla ben yapmiyorum yemek onun bulasik benim
0 oy
(132,085 puan) tarafından
yorumlara bakmaya geldim
0 oy
tarafından
Esim isten geldikten snra beraber gideriz ne yemek yaparim ne cay demlerim her sey hazir olur. Yapmadiysa da kalkip yapmam ya beraber yapalim derim ya da eve gelince yerim. Kimse bana o sekilde emrivaki yapamaz
0 oy
(565 puan) tarafından
Benimde kaynanam öyle yemeğe çağırır ama benden bekler benim yapmamı ister allahtan çocuğun var bahane edip geç gidiyorum sadece bulaşık yıkarm çay flnda görümcm ilgilenir çünkü oğlum durmaz zatn onun içinde erken kalkarız bana görede sanki eltimi kayiriyor ama hiç umursamıyorum ikisinede mesafeliyim sadece görümcemle çok iyi anlaşırım çok şükür 
0 oy
(45 puan) tarafından
Kayınvalideme gidince sadece sofra toplamaya yardım ederim. Yemek bulaşık tüm işi o yapar. O benim evime gelince de ben yaparım. Kimin eviyse yemeği o yapmalı. Kimse kimsenin hizmetçisi değil.
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Sen kendi evine davet et yemegini herseyini hazir et belki utanir kaynanan
tarafından
Canım çok yaptım yemeğe çağırdığında belki anlar diye ama dahada geldi yedi içti gittiler o kadar

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 577 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 426 göst.
25 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,198 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 472 göst.