Kızlar kaynanam evlendim evleneli böyle yemeğe cagiriyo gelin diye ama her gittiğimde yemek ortada yok ki hadi yap diyor dayısı çaya çağırıyor eşimin çay yok diyo gelin çay demle artık çok bunaldım yemek yetismezse gelip laf yapıyorlar mesela daha dün yemeğe çağırdı kaynanam baktım yemek yok gene eşim çay istedi çay koydum kendime ve eşime bişey demeden çayımı yudumlamadan kaynım bı yere gidicekmis hadi yemek yap dedi yaptım kalktım bişey demeden yemek yaparken ne zaman pisicek yemek diye 4 kere yanıma gelip hesap sordu bugünde arkadaşıma gidiyorum diye hesap verdim arayıp niye gidiyorsun gel bize hengel yapicaz diye gitme dedi gittim diye bin surat aştı ben gitmedim hengel yapmaya diye eşime bunları söylüyorum kendi goruyorda bana sen gelinsin ondan diyor eltimde gelinleri ama ona bişey yaptıran yok yada hesap soramiyor ağzını acamiyor bana gelince farklı eşimde anlamıyor annem saftır benim temiz kalplidir diyip duruyor çok yoruldum artık bu durumdan ki daha çok fazla anlatmadiklarim var ne yapsam bu durumdan kurtulurum kızlar yoruldum artık eşimin korumamasi ailesine karşı ben bişey desem kötü ben olurum napicam bilmiyorum