Kızlar babama 1 yıldır bin TL borcu vardı vermedi babamlar asla dile getirmezler zaten bende öyle çünkü durumumuz belli babasından bu ay bin TL para almış alışveriş için babası kredi kartından çekip göndermiş ama arada gönderir yani ihtiyacımız olduğunda o da geri istemez bu ay eşim maaş aldı babamın arabası bozuldu yolda kalmış bizden para istedi eşimin hesabında bin TL para var onu gönderdi ama babam o an kredi kartından çekmiş eşimin gönderdiği para hesapta duruyor bana diyor ki o parayı babandan iste babama göndericem bende dedim nasıl geri isteyeyim zaten adama 1 yıldır borcun var adam dile getirmiyor ilk defa istedi ben nasıl diyim parayı geri gönder diye ondan sonra bana diyor ki arabanın kredisi var onu yatırmıcakmış babasına göndercekmiş parayı ya dedim sonra nasıl ödicez dedim bu ay veremezsen önümüzdeki ay verirsin dedim kredi parasını elleme dedim yok beni dinlemiyor benim para işime karışma etme falan bende dedim heralde babası istedi o yüzden göndericem diyor babası da istememiş e sen 1 senedir babama bin TL para vermedin bişey yok babamın parasını vericem diye tuttur bide diyor parayı sen iste ben nasıl diyim babama parayı geri gönder diye geçen ay da oğlumun doğum günü için alışveriş yapmıştım 700 TL tuttu hani ne aldın nerde hiçbişey almamamışsın gibi laflar söyledi çok sinirlendim sanki bilmiyor herşey çok pahalı bugün pazara gitmiş iş çıkışı evde domates yoktu domates al dedim kilosu 20 TL diye almadan eve gelmiş ben mi suçluyum şimdi dedim naparsan yap artık umrumda değil ister ver ister verme alışverişi de sen yap ödemeleri de dedim çok sinir oldum kahvaltı hazırlıyordum gitti yattı bende hiçbişey demedim kapattım kapıyı oturuyorum oğlumla salonda