0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar ilşki sonrası bebeğim çok hareketli oluyor 37 haftalık hamileyim özellıkle bugün karnımın her yerinden tekme yedim sallandirma ve dalga gibi hareketleri var neden kaynaklı bebeğim çok hareketli doktor bile dedi ultrasondan ölçüm yapamadım çok hareketli bir bebisin var die bu iyi bsy mi 

7 Cevaplar

0 oy
(8,487 puan) tarafından
Anne mutlu olursa bebekte mutlu olur :) harici hareketli bebek nasıl olur bilmiyorum benimki lutfederse kendisini 2-3 kere belli ederdi harici hıçkırıklarindan takip ederdim onu (◕ᴗ◕✿) ah meleğim içim bir garip oldu hamileliğimi özledim sanırım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahahahahhaha az kudurun diyor herhalde bdbfnbfb şaka bir yana niye bu kadar hareketli hiç bilmiyorum
tarafından
Ahahahhah
0 oy
(164,097 puan) tarafından
valla bilemedim
0 oy
tarafından
Sen nirvanaya ulaşınca oda nirvanaya ulaşıyor dmeek sjsj
0 oy
(12 puan) tarafından
Bende 36 haftalik  genelde  gaz yapan seyler gukettigim zaman bebeğim cok  hareket eder bağırsak hareketlerinden midir bilmiyorm  ama böyle bisey fark ettim  bilemiyorm szde de öyle olabilir
0 oy
tarafından

Yandin bacim dogunca da oyle oluyolar valla aksama kadar pesindeyim :D

(278 puan) tarafından
Tek derdim ağrısız bi şekilde doğumum olsun da varsın peşinden koşayım ahahah...
tarafından
Bir avazda kurtul insallah canm sag salim kucagina alirsin insallah
0 oy
(988 puan) tarafından
Aynı benım cadı karnımdada çok hareketlıydı dıgdu sımdıde oyle 1 dk durmaz durduğu yerde :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
8 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde micro660 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
30 Ekim 2025 Diğer kategorisinde _irem25 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (741 puan) tarafından soruldu