Bayanlar ben besik alcam bebegime ahsap almak istiyorum büyüyen besik oda yapmayacagm yatak odama koycam alacagm besigi büyüyen besik nasil kullanislimi hangi marka nasil olmali birde anakucagı gibi bisey alaymmi gerek oluyormu kafam cok karisik
Beşik ne kadar boyutta olucak benim bebek odası var çok memnunum ama beşik büyük büyünce tek kişilik yatak oluyo çilekten aldm
Benim aldğm bu boyu 180 cm açılduğında altında anne yanı yatağıda var ayak ucu çıkıp kitaplık ve çekmece komidin oluyo pahalı gelmesse tavsiye ederm
Karyola bu ilk attgm kendi odamda duracak ama ben odasını yaptım yine de ilk heves hatta bu odada asker olana kadar yatar yatagı belkı ıkeada gormussundur ıkea kura ranza diye gecıyo eger Bı cocugun varsa ust katını kullanıyorsun ustune tentesı var alt katı oyun evı oluyo ama ıkıncı cocuk tan snra alt katını da yatak yapıp ranza olarak kullanabiliyorsunuz ben henuz cadır olacak kısmı yanı tenteyı almadım ama netten bakabılrsn
Şimdiki aklım olsa büyüyen beşik yerine asansörlü ve korkuluğu açılan kapanan beşiklerden alırdım son pişmanlık neye yarar
1,492,145 soru
24,381,591 cevap
348,768 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın