Kizlar çok sinirliyim elim ayağım titriyo kaynanamla tartıştık şimdi nöbete geldim arkamdan konusuyo kaç gündür işyerine uykusuz gidiyorum gündüz 11e kadar uyudugumlayim bugün girecem.iceri dedim eşimde çocukları zorla zaptetmeye çalışıyo falan neyse ben 1sqwt uyudum herld nasıl ilaç gibi geldi kaynanamda wlla bebeler rezil oluyo gece olmasın bu ne böyle bı iş yapsa canı çıkar herld diyo ama kercli kercli bende uyannca duyduğum belli ettim hemen döndürdü oğlunun yaninda ben kötü bişey demedim yoruluyo gece olmasın bari dedim dio saolsn eşimde annesi kacicak ortada kalacaz diye bu böyle anneside cekemiyo bunu kadın ne dedi sen muhtacsin die başladı mutfakta konuştu senle olmaz sen kavga etmeye hakkın yok sineye çek özür dilerim dedin özür dilersen haksız olursun alttan al duyma dedi böyle olacağını bliodum ben bana cinnet gecittirmeyin dedi donuversem arkamdan konusuyo bende niye konuşuyon dedim senin anlayışlı olman lazn canimiz ckio dedim suçlu muyum şimdi ben bebeler büyüsün de fln filan senle bı yol olmaz dio kocam denen salakta artık kaynatami wriyo gidecem ben kocam gelsin alsin beni dio aradı ben aldım elinden telefonu senin karina ne yapsak yaranilmiyo dedim ver telefnu şuna dedi bende kadın dizisini rahat izlesin diye önüne boğazları koyarım meyvesine kadar bu muamele hakediyommu