Kızımı şöyle güzel güzel giydirmeyi çok seviyorm hele ona bandalar çeşit çeşit almak anneliye de dahilmis üstü temizken bile uzerinu değişip süslü püslu kıyafetler giydiriyorum ahhh şu annelik çok güzel duyguymus ona birşey olucakmi. Korkusuyla çok zorluklara gelen bebegim benim ayy sabah sabah duygulandım bak
Kız dur postlarına yetisemiyom
Oyuncak bebek gibi oynuyor-dumm şiödi 3 yaşına girecek kendi giymek istediklerini kendi seçiyor hanımefendii
Bir oğlum var şimdi kısmet olursan kızımı bekliyorum o kadar heyecanlıyım ki kız kıyafetlerini gördükçe deliriyorum
Saçlarımız yok daha ama cicili bicili giydiriyorm hep canım
Artik kendi susleniyor bi bakiyorum giyinip tacini takip geliyor
Ben kışa denk geliyor diye öyle cicili bicili şeyler almadım onu sicak tutacak şeyler aldım ama yazlık bissürü cicili bicili kıyafeti var yazı bekliyorum
Kizim kiyafet giydururken cok ağlıyor bandana kafada bırakmıyor saclari da yok)) bende soguk oluyor diye uğraşmıyorum. Yaza inşallah sackari cikar 9 aylik bu arafa benim minnos
Ahhh ahh okusun erkek meraklıları postunu, EVLADIN KIZI ERKEGI VAR MI YA DELIRICEM BEN BURDA ERKEK MERAKLILARI YUZUNDEN, zor olunca ne guzel deger bılınıyor Rabbım boylesıne kolayca verıyo cınsıyet pesıne dusuyolar, Rabbım evladını bagıslasın kuzum bende süslerim kızımı
410,797 soru
12,361,847 cevap
41,621 kullanıcı