+1 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Doğumdan sonra kilolarınızdan nasıl ve kaç ayda kurtuldunuz hanımlar? Kaç kilo vererek?

8 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım ilk başta hiç gitmiyor gibi oluyor ben 58 ile hamile kaldım en son doguma bir hafta falan vardı tartıda 82 iyi gördüm üzüntüden bir daha bakmadım tartıya neyse doğumdan çıktım 82 yım nasıl üzüldüm gram gitmemişti bunarada sezaryan oldum. Sonra 78 sonra 72 oldum üç ay sonra 68 flan oldum gidecek ama yavaş yavaş dedim 64 te takılı kaldım 4 ay falan sonra bı baktım 58 olmuşum bir sene sonra yani oğlumun doğum gününde 58 dik bir seneyi buldu benim ama yapı meselesi bazıları hemen veriyor.
(14 puan) tarafından
Ne güzel gitmiş. İlk doğumum sezeryandı doğum sonrasında kimseyi dinlemedim süt yapar hurafeleri için. Bol bol et yedim, balık yedim, yeşillik tükettim çok su içtim çiğ kuruyemişler meyve sebze şahane erimişti kilolarım 3 4 ayda. 2 doğumda yine aynı şekilde beslendiğim halde gram gitmedi bunda bakalım nasıl olacak
(100 puan) tarafından
Canım inan zamanla gidecek sen sıkma canını biraz zamana bırak çünkü bende dert edindim kendim sonra gördüm ki yavaş yavaş gidiyor rahatlamıştım. Kafaya takma sakin bir de sürekli tartildin mi gitmiyor inan aklında oluyor çünkü sürekli o yüzden tartilma derim ve takma olur mu:))
-Reklam-
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Kurtulamadım 10 kilom hala var. Korse tayt aldım bakalım onu denicem bi de. 
0 oy
(1,953 puan) tarafından
45 le hamile kaldim 65 le doğuma girdim 58 le doğumdan çıktım şuan 53 kiloyum oğlum 20 aylık olucak bu gidişle daha çok zayiflarim hicbirsey de yapmıyor oğlum yetiyor zaten peşinde dolasmaktqn
0 oy
tarafından
Vallahi nasıl gitti bende bilmiyorum canım 12 kilom vardı 3. Aydan sonra gitti hepsi 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Ilk dogumumda doğumdan snra eski kiloma dondum vermiştim ne güzel pandeminn yeni çıktığı zamnlardi yasaklar başladı evde otur otur yemeye basldm aldm 68e kdr cktm snra diyet yaptm filan verdim smdi hamilym yine 57yle kaldm 65 kiloyum son ayima girdim doğum sonrasi tayt aldm toparlayıcı korse ne varsa takacm dikkat edecm yoksa yapışıp kalyo 
0 oy
(164,060 puan) tarafından
1 haftada 10 kilo gitti cok mutluyum
(565 puan) tarafından
Maşallah  6 aydır yaptım üstüne kilo alan ben
0 oy
(159 puan) tarafından
Kilolu hamilelik gecirdim 110 kilo ile hamile kaldim 120 kilo ile doguma girdim dogumdan 4 gun sonra 107ye düştüm amma velakin emzirme doneminde kilo aldim malesef sonra kilo vermeye karar verdim 116 kilodan 108 ye dustum ve yine hamile kaldim suan 23+2 haftaligiz 110 kiloyum insallah almak istemiyom fazla5  kilo ile doguma girerim insallah
0 oy
tarafından
54 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim 58 le eve geldim şuan 54 kiloyum 6 ay oldu doğum yapalı. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 304 göst.
0 oy
14 cevap 454 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,802 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 630 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.

Kategoriler

1,492,888 soru

24,392,733 cevap

349,426 kullanıcı

...