Benim abilerim de anneme sarılıyor bazen bana da gelip sıkıyor sarılıyorlar. Babam olsun annem olsun bizimle hep ilgili ve temas halindeydiler küçüklüğümüzden beri. Ben onlar evlendikten sonra hanımları yanlış anlar diye kendimi çektim Gidip abimle yanyana vs. Oturmam hanımını beklerim. Ama mesela abim şak diye arkamdan gelir sıkar ' kız sen hamile misin oy dayı mi olacaz ' 'ulan daha dün altına işiyodun' vs :D yani bizim ailede ten teması çok olurdu ve normaldi yani. Şimdi bu postu görünce acaba yengelerimiz De bizim hakkımızda böyle mi düşünüyor üzüldüm yani.
Ben de mesela evlendikten sonra eşimin ne anne ne babasıyla dahi sarılıp öptüklerini geçtim karşı çekyatlarda uzantılarını dahi görmedim. Bi gün ağzımdan kaçtı, ' baba çocuklarına niye hiç sarılıp öpmüyon hala ufacık onlar sana gör E ' dedim. Bana dedi ki ' ben kızlarıma gayet de sarılıyorum. Senin kocan soğuksa ben napim vs.' Böyle söyledi ama aynı evde yaşıyoruz bir kez dahi görmedim kızlarıyla da böyle bir samimiyet. Demek ki diyorum aile yapısıyla alakalı. Anne babamız bizimle çok oynayıp severdi ahilerimle de hep beraber büyüdüm yaşıtım çevremde yoktu hepsi de erkekti. Tekme tokat biraz sert büyüdük ama ten temasımız vardı. Bazı aileler birbirlerine daha mesafeli demek ki diyorum.