0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar. Günaydınlar. Benim sorum şu eşime birşey soruyorum ya sessiz kalıp cevap vermiyor ya başka bir şey söyleyip konuyu değişiyor ya da başım ağrıyor sonra konuşalım diyor. Sorduğum sorunun cevabını söylemiyor bana kaçamak yapıyor. Bu çok sinir bozucu birşey siz de yaşıyor musunuz böyle bir durumu ve ne yapmamı önerirsiniz? 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke basım ağrıyor desede sussaaaaaa biraz
tarafından
Esmos bak seni uzmek istemem ama şu depresif ruh halinden cıkman lazim artik .Çünkü bebeğin bunu dibine kadar hissediyor.Nerdeyse her gün böyle bir kac yorumunu görüyorum.Onun hic bir suçu günahı yok .O yuzden onun için biraz daha güclü durmak zorundasin.Anneler de uzulur , mutsuz olur evet ama bu her gun her dakika olursa olmaz .Zarar verirsin bebegine .bebek te mutsuz olur bilgin olsun ❤️

Nefes aliyorsan umut vardir .Biraz enerjini topla ❤️
(1,032 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana şerife
tarafından
Şerifeeee kahve yapak da içsek miii ben de kel alıştım hadi post açak:)
tarafından
Ayyy daha kahvalti yapmadim ☺️❤️ yapayim sen de icmediysen icelim ayni anda shhdhd post acariz o zaman olur mu
tarafından
Oluuurrr çok güzel olur
tarafından
Anca iciyorum kahveyiii naptinn ictin mi ? ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(2,191 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bizimki direk duymuyor :D yüzüne bakıyor birşey mi dedin sonra gene söylüyorum gene TV yada telefona dalıyor efendim diyor bana bende biraz sinirlenip azıcık küfür edip diğer odaya gidiyorum onuda duymuyor :D Ama annesinede böyle herkese karşı  hep böyle otuz kere şöyle adam ilgisi sende değil duymuyo TV izliyor 

(1,552 puan) tarafından
Postun sahibi ben değilim ama benimki de böyle :) Ama o küfür etsem hemen duyar :) Dediğimi duymuyor, zıkkımın kökü duydun mu dediğim zaman duydum diyor :D
0 oy
tarafından
Hep yaşıyorum artık bende hiç bisey sormuyom kendi anlatırsa anlatir
0 oy
(534 puan) tarafından
Benim ki direk duymuyor gibi yapar
0 oy
(5,122 puan) tarafından
Bir şeyle ilgileniyorsa yapabilir mesela o anda telefona bakıyorsa
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bir şeyi bin defa söylerim en sonunda duymuyorsa sana bir daha bir şey demiyecem diyom bakıyom dediğimi yapmış yada benle konuşmaya başla mış anlıyor kızdığımı 
0 oy
tarafından
Bir insanın değerini yine kendisi belirler seni takmadığın hissediyorsan sen de takmayacaksın bu kadar...
0 oy
(86 puan) tarafından
Her zaman yaşıyorum bu durumu bir tek bana karşı böyle annesine felan en ince ayrıntısına kadar anlatir ben de saldım artık ne yaparsa yapsın 
0 oy
(704 puan) tarafından
Benimde konuşmayı hç sevmez çoğu kez böle cvplarla karşılaşıyorum alistim
0 oy
(897 puan) tarafından
Cnm sende ona aynı şekilde davran cvp verme sus agzına gevele. Sana sorarsa neden böylesin sende deki sende aynısını yapıyorsun ben yapınca suçmu de anlasın nasıl oldugunu 
0 oy
tarafından
Ayy aynı babam nefretederim. Hiç çözemedi annem malesef
0 oy
tarafından
Eve geldiğinde hiç konuşma en sonunda ne oldu diye sorar sende sebebini anlatırsın 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 810 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 251 göst.
0 oy
0 cevap 131 göst.
9 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 659 göst.
26 Ocak 2022 Aile kategorisinde Aslalya (139 puan) tarafından soruldu