Görümcemi her görmeme inşallah yiğenim sana değil bana benzer diyo. Halasına benzeyecek tabi ben dururken sana mı benzeyecek diyo deli ediyo beni. Hayırlısı deyip geciyorum kırmamak icin ama sinirlerim zıplıyo. Gecenlerde aksini söyledim diye tutup demez mi inşallah 40 gün 40 gece uyumazda seni de uyutmaz diye beddua etti. İnsan daha anne karnındaki bebeğe beddua eder mi ya. Hayır eşimle aram bozulmasın diye susuyorum aman patavatsız işte diyip geciyorum ama sinir kat sayılarımla oynuyo resmen.
Ay kendine benzemesini bu kadar çok istiyorsa doğursun bi tane kendine benzetsin, beddua etmek nedir yaa. Herkesin çocuğu kendine. Ben olsam ne diye öz yeğenine beddua ediyorsun, ağrıyı acıyı ben çekicem bırak da bana benzesin derdim, benim çocuğum da senin yeğenin değil mi diye söylenirdim. Sinir oldum ya, annelik iç güdüsünden bi haber. Ama ne yapar eder gün gelir bu lafını hatırlatırım muhakkak.
Sen de çok kafaya takma bu görümceki. Bizim buralarda bi laf vardır insanın çocuğu ya çok sevdiğine ya da hiç sevmediğine çekermiş diye.
Ay canim halasi sende deki ay canim benzesinde sana benzesin de gec bosver takma bile.
Korkma canm rabbim kime benzeteceginide kimin duasini kabul edeceginide bilir sen sıkıntı stres yapma
Kadına bak evli.ki bu çocuğu var mı annelik ne biliyo mu
Oturda bi hayırlı sağlıklı yiğen iste kime benziycegi cok mu önemli de ya nolcak cinsler :D bosver canım sabır de geç senin evladın ya sana ya babasına benziycek tabiki onada benzeyebilir ama bunun övünulcek bi yeri yok cocuk sizin cocugunuz sonucta degisik biriymiş.
Manyak ya ergenlik zekasından çıkamamış herhalde deseydin kimden çıkıyorsa ona benzer diye iyice patavatsızlaşmış
Aynen cabım hiç umırsama bizimkilerde kız halaya çekermiş görümcelerimden birinin adını koyucaz bazı sebeplerden dolayı inşallah herşeyi ona benzermiş keşke herşeyi ona benzesinmiş neler duyuyoruz Allaha havale et canını sıkma hiç onlar kafaları ı yastığa rahatca koyarken stresi biz yapıp bebeklerimize zarar veriyoruz
Kiz sanki daha once de paylasmstn boyle hala mi aynilar , yuh yani sende deki cok benzesin istyosan dogur da benzesin insann sevkini kirmayn rabbim neyi nasp gormsse o olr surkli soylemenn alemi yok
Canım bizim burada bir laf kız halaya erkek dayiya derler sende böyle de geç aman de içinde de salla gitsin
Gerizekalı böyle insanlar kendininmi yapmış o çoçugu sende sana neden benzesin anneaine yada babasına benzer inşallah de tersle at daha bide beddua ediyor dogma mış bebeye allah ıslah etsin
Hamile olan benim benim duam daha geçerli ben sana beddua edersem tepe takla olursun de sende lafını esirgeme millet seninle zor uğraşıyor 2. Bi seni çekemezler de ver ağzına lafı gitsin ne için içini yiyor
Değişik ya :)) Şu görümcelerin tuhafliklarini okudukça hayret ediyorum. Allahtan benim hiç yok :)
Ver cevabını sussun canim belli ki iyi sözden anlamayan bir tip
Sende deki yüzü sana huyu bana benzesin :D
Hamileyken kızımın 3 yaş civarı halini gördüm cnm ayni halasıydı kopyası gibi eşime dedim hep korkuyordum huyu da iyi değil zaten doğduğu gün babasının kopyasıydı şuan ikimize benziyor 5 aylik cnm benzetmeyi geçtim uyudu benzemesin böyle beddua edn insandan ne beklersin ki
Benimde kaynanam bedua etti canım daha doğmamış cocuguma Allah'tan korkmayan eder
Canım benim insanlar çok art niyetli senin üzülmen ağlaman görümcenin huyunu suyunu değiştirebilicek mi hayır? Sen neden kendini bilmez biri için doğmamış bebeğini ve kendini strese sokuyorsun ki bırak allaha havale et beddua öyle birşey ki havada döner dolaşır gene edene döner sen sabırlı ol kulaklarını kapat öyle insanla tersleşmeye gelmez tersleşirsen belli kocanı doldurucak bir tip sen mesafeni koru geç hee deyince kavga çıkmazmış misali :) baktın çok zorluyor tatlı bir dille eşine anlat
:D halası ergen galiba :D benim kızım halası ve babası karışımı ilk zamanlar memesini filan açardı şefika de anne deme diye öğretirdi ama gülüp geçerdim bosver görmezden gel
O benzicek dedi diye benzicekmi :) hic takma patavatsiz diyosun sende deki yipi sana huyu bana benzesin de o anlar ;)
Nyse bssy demek ıstemıyorum cıdden mal ınsan işte
408,306 soru
12,266,049 cevap
37,473 kullanıcı