Ay ben şok oldum kocasına helal olsun diyorum kadının yaptığı ay dicek laf bulamıyorum Allahım sen bizleri yavrularımızı eslerimizi doğru yoldan ayırma Rabbim
Allah'ım nasıl bı dunyada yaşıyoruz ya :( biz böyle dünyaya nasıl çocuk getiricez nasıl yetistiricez rabbim evlatlarımızı korusun
Dünyanın çivisi çıktı. Lisede bi kız vardı bizim okul ful kız dı. Biizm sınıftan birisi ablasının kocasından hamile klmış biizim sınıfta kör gbi bunu 8 ay boyunca anlamadık ama kızla samimi olmadıpımızdan ve sıradan kalkmadığı için anlamdık. Okul kapandı bi ay sonra doğum yaptı biz öğrendik şok olduk. Bu kız köyden gelip gidiyodu ablasıgikde başka köyde yaşıyo sürekli ablam eniştem bnim herseyim derdi onların yanında kalırdı. Ablası safmış biraz bide çocugu olmuyomuş. Enişte bi süre hapiste kaldı küçük kızdan çocugu oldupu için. Kız şuan bşka bi adamla evlendi kndini akladı pakladı. Herkeste hersey beklenir babanın oğluna güvenme derler ya aynen de öyle. O ablasının psikolojisini düşünmekten helak olmuştuk hepimiz insana kardeşi bununyaparsa başkası nr yapmaz. O kadınıda Allah ıslah etsin niye yapar ki bi insan nunu eşini istemiyosan boşan sonra kimle napıyosan yap
Valla midem bulandı
Neyin ne olduğunu ancak Allah bilir
Rabbim seytanin şerrinden korusun, yinede kendi gozumuzle birsey gormedigimiz icin boyle bir konuda ne desek yalan olur, Allah kimseyi namusu ile imtihan etmesin cok zor insan şu hayatta namusu icin yasar
E yuh yani. Nasıl koca nasıl insan bunlar. Resmen midesizler. Allah ıslah etsin
Kıyamet yaklaşıyor
Esim amcasinin oglunuda beni de öldürür . Bencede kabul etmesin bu nasil bi olay ole ya
Kınamamak lazım zira neyin ne olacağını bilemeyiz zaman herşeyi getirir .
Ay allahim basimiza tas yagacak :(((
Öncelikle Allah ıslah etsin diyelim.
Benimde çocukluk arkadaşımin kayınvalidesi dunurune kaçmıştı kendi eşi vefat ettikten sonra.sonradan öğrenildi ki dünürü aslında gençlik aşkı imis.adam veli karısı çoluğu çocuğu evinde.hatta torunları var kendi çocuklarından yani.bunlar 3 aybtaikikiyir kadının kocadan kalan miras parası suyunu çekince adam karısına dönüyor.adam baska sehirde yasiyor .
kadinda geri memlekete evine oğlu bu yaşanan olayları kaldıramıyor hergun kavga karakol annesi ile.
Sonrasında oğlu trenin önüne atlayıp intihar etti ve kadın oğlunun ölümünden kendini sorumlu tutmadi arkadaşımı suçladı borçlandı yaptı diye.Allah ıslah etsin böylesini.arkadasima kalan parayı gizli saklı almış iki çocuk ile genç yaşta hayatın acı yüzü ile karsilasti.zor günler geçirdi şimdi daha iyi ama Allaah şükür.
Ben çalışırken çok yakin işyerinde bir abla vardı hep dertlestigimiz kocasi amcasının kızıyla kaçtı neyse adam geri geldi kabuk etti 4 tane çocuğu var die kadın evdeyken adamın arkadaşları gelir gidermis hep neyse ertesi günü naisl ağlıyor ne oldu abla dedim söyle ağlamaktan konusamiyor meğerse çok çok özür dilerim eşi erkeklerle beraber oluyormus cebin de de maddeler bulmuş uystrucu sonra tek celsede boşandılar Allah im korusun bizleri zaman çok kötü hemde çok. . Şimdi kızlariyla yaşıyor 2 si boşanmiş kizlarinin 4 te torun diğer 2si bekar çocuklariyla hepsi aynı evde yaşıyor kaç yıldır dahada kotulerini yaşamış onları anlatmak istemiyorum çok çirkin şeyler Rabbim bizleri hepimizi korusun =(( çok iyi bir insan kadın günah Allah im yardım eylesin ona
Var cnm var öyle olaylar benimde duyup sok olduğum bi olay var adam kendi oz kızına tecavüz ediyor ve tutuklanincada ben hocaya sordum caizdir dedi demiş ne sordun hocaya demişler e ben hocaya sordum dedim ben bi tohum eksem sonra o ağaç olsa benim onun meyvesini yemem gölgesinde oturmam caiz midir evet caizdir dedi demiş savunmasina bakin siz
1,490,091 soru
24,353,187 cevap
346,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın