0 oy
201 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,567 puan) tarafından
Daha öncede post açmıştım babam ile ilgili . Sonunda ameliyat olacak. Salı yatış Çarşamba günü ameliyat şehir hastanesinde. Toparlanma süreci ne kadar zor bir ameliyat değil diyorlar ama benim gözüm korkuyor yinede. Uzak şehirdeyim babamın yanında olamıyorum çok üzgünüm

6 Cevaplar

0 oy
(27 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 4 ay once geçirdi o amaliyatı kolay geçti çok şükür canım da anestezinin etkisiyle çok agliyorlar ameliyattan çıkınca ama hemen iglesiyolar zor bir amaliyat değil korkma 
(1,567 puan) tarafından
Yazmamış ım kızu ya. Babam olacak ameliyat ı çocuğum değil yani
(27 puan) tarafından
Pardon benim ki olunca hemen atladım  geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Hanımlar yakın çevrenizde yok mu
0 oy
tarafından
Büyükleri bilmiyorum ama komşunun torunu oldu kasiktan fıtık ameliyatı narkoz sonrası biraz ağrı oluyormuş ağlamış çocuk hep ama iki üç güne toparlandı . Büyükler daha dirayetli korkma canım 
(1,567 puan) tarafından
İnşallah canım. Çok sağol
0 oy
(2,039 puan) tarafından
2 yıl önce benim babamda oldu canım 3 gün hastane de kaldı zor değil. Korkma 
(1,567 puan) tarafından
Hmmm daha sonraki toparlanma süreci nasıl oluyor
(2,039 puan) tarafından
Valla gayet rahattı kuzum hatta hastaneden çıkıp bana geldi bende kaldı sadece oturup kalkarken biraz dikkat ediyordu o kadar
(1,567 puan) tarafından
Hadi ya benim babam da bu Çarşamba ameliyat olacak 11 Nisan'da ki ara tatilde de otobüs ile bana gelmek istiyorlar annem kardeşim le bende onu endişe ediyorum. Zor olur mu diye o zaman a kadar toparlar Heralde iyice inşallah
0 oy
(281 puan) tarafından
Ankara- sehir hast demi olcak annmde olacak ama daha olmadı 
(1,567 puan) tarafından
Kayseri de canım
(281 puan) tarafından
Anladım cnm geçmiş olsun.
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Allah şifa versin. hayırlı haberleri de alir sevinc postu da açarsınız inşaallah 
(1,567 puan) tarafından
İnşallah canım sağolasın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 64 göst.
0 oy
1 cevap 392 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 522 göst.
0 oy
9 cevap 312 göst.
24 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,567 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,170 soru

24,397,340 cevap

349,840 kullanıcı

...