0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Mrblar evlere icra geliyormu  kime sorsak biri diyor geliyor biri diyor kalktı artık gelmiyor falan diye 

8 Cevaplar

+1 oy
(45 puan) tarafından
İcra masrafları oldukça yüksek alacaklı için evden de öyle para edecek bir eşya çıkmıyor dolayısıyla artık evlere hacze gitmeyi pek tercih etmiyoruz ama tabi ki alacaklının veya avukatının tercihine kalmış bir durum. Ev haczinin kalkması diye bir şey söz konusu değil.
-Reklam-
0 oy
(13,242 puan) tarafından
Eskisi gibi gelmiyor canim maaşa icra konuyor ben öyle biliyorum 
(44 puan) tarafından
Maaşı olmayınca  peki kimisi diyor artık kalktı gelmiyor kimi diyor geliyorlar artık kafam allak bullak gelirlermi diye
(13,242 puan) tarafından
Bilmiyorum ki kuzum gelmiyor sanırım taksitlendiriyorlar galiba
(44 puan) tarafından
İnşallah canım sagol
(13,242 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun kuzum o psikolojiyi çok iyi bilirim kimseye yaşatmasın rabbim ben neler gördüm cocuk aklımla hala unutamadım unutamam da
(44 puan) tarafından
Nasıl bi sıkıntı yaşadınız özel değilse.
(13,242 puan) tarafından
Bizim çok uzun süre önceydi canım ilk okul 4 veya 5. Siniftaydim babam arkadaşına güvenip senetle araba alıyor arkadaşı hızlı icra kararıyla eve kağıt dahi gelmeden memurlar dayanıyor kapıya sabahın köründe herkes uyuyor yataklar serili vs. Gelip ne var ne yok yazıyorlar ediyorlar şu kadar yatacak diyorlar babam avukata gidip parayı veriyor borç harç bulup avukat bunu işleme koymayip cebine atıyor parayı halbuki başka yere yatması gerekiyormuş sonra evde kimse yokken çilingirle eve girip listede yazdıkları ne var ne yok her şeyi alıyorlar ben okuldan bi geldim ne kanepemiz kalmış ne tv mi dedem bilgisayar almisti o zamanlar herkesin evinde yok yeni yeni çıkıyor çocuğuz yani bizim için kıymetli o bile gitti kıytırık kaset çalar  bi radyo bile düşün yani çok zor bi surecti bide dostum dediğin kişilerden darbe yiyince insan daha da yıkılıyor sınıf arkadaşlarım bile öğrenmiş soruyorlar unutamam hiç birini rabbim kimseye yaşatmasın
(44 puan) tarafından
Ayy Allah'ım bir daha yaşatmasın o zamanları çok kötü bişi Allah'ım kimseye yaşatmasın rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
(13,242 puan) tarafından
Amin canım inşallah kimseye yaşatmasın çok şükür rabbim sağlık verdi her şey yerine kondu giden eşya olsun sağlıktan daha değerli değil ve bu yüzden eşiyle aralari acilanlar var bi şeyi eksik olsa olay yaratanlar var tek imtihanımız parayla olsun sen hiç üzülme bizim olay 15 senelik yani kanunlar çok değişti şimdi her şey daha kolay rabbim yuvaniza huzur versin
(44 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun cevap verdiğin için
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Gelmiyormuş canım sadece kağıt geliyormuş yada kağıtlara eve gelebilşyorlarmış ama esya alamıyorlarmıl yani 2 televizyonun varsa birini alablirmiş herşey den bir taneye yazı yazıp gidiyormuş sadece borç çağalıyor 
(44 puan) tarafından
Aynen öle soleniyor  hep iki tane varsa biri alınıyor diye ama işte geldikleri anki yasayacagimiz pisikolojiden dolayı gelmesinler diye dua ediyorum
(7,375 puan) tarafından
Gelmiyorlar canım banada icra kağıdı gelmişti öderken sordum avukata eve mi geliyorlar artık gelinmiyor dedi
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Helena ya yaz sen icra memuru o  daha iyi bilir.
(44 puan) tarafından
Nasıl yazacağım tam bilmiyorum uygulamayı kullanmayı nerde bulacagim bu kisiyi
(4,876 puan) tarafından
Bak yeşil yerde üç nokta var orayı tıkla kullanıcılar kısmına gelip Helena yaz orda msj bölümü açık ise yazarsın yoksa da belki paylaşımı görüp kendisi de gelebilir.
(44 puan) tarafından
Tşk ederim canım yazdım sagol
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım üzülme her şeyin bi çaresi vardır
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Avukat parasi faize biniyor evden eşya alınmıyor diye biliyorum canım
(44 puan) tarafından
İnsall yani benim derdim eve geldiklerinde ki psikolji
(5,950 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım
(44 puan) tarafından
Amin canım sagol
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Hic blmiyom canim ama gelmez diye saniyom
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Artık gelse bile ihtiyaç olan şeyleri alamıyor extra bişi varsa alıyolar, meslela buzdolabı tek onu almıyor iki tane varsa birini alıyır, iki tv varsa birini vs. Eskisi gibi gelip evi talan etmiyorlar. Ben çocukken geldiler evde ne varsa götürdüler senelerce evde buzdolabı çamaşır makinesi olmadan yaşadık, çok zor. Neyse ki artık insafa geldiler de öyle yapmıyolar. 
(44 puan) tarafından
Yaa Allah'ım sağlık versin bidaha yasatmain inşallah evi falan çok karirtiriyorlarmi mesela illaki evde kutuda eşya falan var yataklar tabak tencere kutuları hepsini actiriyorlarmi yoksa yüzeysel bakım mi gidiyorlar
(3,491 puan) tarafından
Kişisel eşyaları kurcalamazlar sanırım. Sorabilirler ne var içinde diye.
(44 puan) tarafından
Anladim .cnm sagolun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,094 göst.
26 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Brcu Brcu (1,219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 385 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu