0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (81 puan) tarafından
Kızlar benim için çok önemli, bilenler bilir zaten fetal dna testi yaptırmam lazım,hastanelerde tibbi genetik bolumleri yapıyormuş ama her hastane yapıyormuş yinede  Ankarada tibbi genetik bölümü ilan iki hastane buldum, gulhane egitim arastirma ve ankara egitim arastirmanin zekai tahir ek binasında varmış, getal dna test dedigim NIPT veya nifty test olarak da geciyor, yani bu 3 isim ayni testin,kendisi bu testi yaptirmis, yada bu kurumlarda calisan birisi var mi Allah aşkına bana bilgi verebilir mi, cunku labaratuvarlar cevap vermiyor, hqstaneyi arıyorum bilmiyorlar, merkeze cok uzagim, bilgi almam lazim

5 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Hic blmiyom canim
(81 puan) tarafından
Insallah bilen biri çıkar:((
-Reklam-
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ama tahminimce Zekai Tahir yapabilir 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Zekai Tahir Burak hastanesi Ankara şehir hastanesine taşındı diye biliyorum hatta ordaki ebeler hemşireler zekai tahirdr şöyle geçiyorduk önceden diye konuşuyordu şehir hastanesine gitmeni tavsiye ederim tam donanımlı denilebilecek bir hastane muhakkak orada sonuç bulursun 
(81 puan) tarafından
Sehir hastanesinde yokmuş,gittim oraya, belki blogin adını zekai tahir diye koymuslardir, cunku zaten ek bina diye geciyor, haritadan bakip gidecegiz fetal dna testi yapılıyorsa ama iste bir ogrenebilsem, fellik fellik hastane arıyorum,en son bu ikisini buldum ama hastaneleri bilmiyor, lab sorun diyorlar, orda da telefonları acmiyorlar, belku aramizdan biri biliyordur diye umdum ama insallah çıkar
0 oy
(361 puan) tarafından
Bu bolumlere gitmedim ama kendim ve cocugum için ikisine de gidiyorum ikisi de  iyi ilgileniyrolar insallh senin bölümünde de ilgilenirler hangisi daha yakinsa ona git 
(81 puan) tarafından
Bu testi yaptiklarini bir bilsem hemen gidecegim, mesafeyi sorun etmiyorum, hic mi kimsenin yolu dusmedi buralara
(361 puan) tarafından
Ara hastaneyi kimden bilgi alabilirim diye sor ya da nerde oturuyirsun bilmiyorum ama ikisine de randevu al gel bakarsın hangisinde yapilir ogrenmis olursun
(81 puan) tarafından
Iki saat mesafedeyim, randevu aldim zaten, son care olarak oyle yapacagim ama hastaneyi ariyorum bilmiyorlar, laboratuvarı arayin diyorlar, laboratuvarı kimse açmıyor,boylece kalakaldim ,ikisine ayni gune de randevu alamıyorum, ogrenemedim bir türlü
(361 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(81 puan) tarafından
Amin,insallah
0 oy
tarafından
Ben bu testi 5 sene önce yaptırdım Düzce'de yaptırdım nify diye geçiyor bize gelen doktor onzaman Ankara'dan geldiğini söylemişti ustersne numarası var hala verebilirim yarın veya ertesi gün ara konuş adam ise devam ediyor mu bilmem 5 sene önce 2700 vermiştim yaptırdım devlette yoktu yapmiyolsrxi o zaman sonuçların 2 haftada çıktı temiz benimde kızıma 1.75 down sendorumu varmış dediler ama tertemiz geldi sonuçları
(81 puan) tarafından
Bende özele sordum 300 euro dedi, ozelden yazarsan doktorun adi ve numarasini xok sevinirim, fiyatlar cok yüksek diye devlette yapan yer ariyorum, ama dedigin yere de sorarim, sagolasin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 431 göst.
0 oy
8 cevap 499 göst.

409,161 soru

12,297,248 cevap

38,358 kullanıcı

Kategoriler

...