0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

10 gün önce nasıl kafadaydım şimdi nasıl kafadayım evin içinde halay çeke çeke iş yapıyorum ya çok ama çok iyi hissediyorum kendimi her dert her sıkıntı mutlaka geçiyor hiç biri bizimle kalmıyor sadece sabır ve pozitif düşünce lazım insana hakikaten kendimizden başkada bunu yapacak bize yardım edecek başka biri yok bütün sorunlarımı içimde yeri geldi dua ile yeri geldi ağlayarak yeri geldi kendime ayna karşısında kızarak hallettim kendimi tanıyorum artık rabbim bi sıkıntı veriyorsa benim onun üstesinden geleceğimi bildiği için veriyor hamd olsun kızlar herkesi seviyorum <3

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben niye sorunlarımin üstesinden gelemiyorum acep:angry:

tarafından
Düşünmeyi bırakarak başlayabilirsin herşey bizim kontrolümüzde ve bizimle ilgili değil kuzu derine inince bize katkısıda olmuyor kötü bişeymi geldi aklına o an balkona çık derin derin nefes al bi arkadaşını ara konuş hiç yapamıyosan gir bi duş al bunların hepsi insana iyi gelen şeyler
tarafından
Tey tey teyyy bunlar benim moralimi hayatta yerine getirmez
tarafından
Birde beklentini minimuma indir kız çay içerken balkonda mutlu oluyorum çok şükür elhamdulillah
-Reklam-
0 oy
(1,360 puan) tarafından

Arındım ve küllerimden yeniden doğdum diyorsun :)

tarafından
Artık doğdummu farkındalığımmı arttı bilmiyorum ama iyi hissediyorum
(1,360 puan) tarafından
Darısı bizim başımıza
0 oy
(14,421 puan) tarafından

Ayyyy canım kendim :) 

Beni benden daha iyi kimse düşünmezzzz

tarafından
Ya ilk o biliyormusun mihri kendini çok ama çok seveceksin yeri geldiğinde herkesten çok kendini düşüneceksin canın tatlı kıymetli olacak
0 oy
(7,786 puan) tarafından
10 gün sonra tekrar goruselim :D asdd ya bende tam aksi haldeyim modum öyle düşük ki yataktan cikasim yok hic bi us yapasim yok
tarafından
Ya bozulmam inşallah :D ne yatağı be bu saatte miskin miskin :)
(7,786 puan) tarafından
Saat farketmez hic kalkasim yok böyle hayat enerjim %0.001 telefojum sarji hile gormedi bu düşük enerjiyi
tarafından
Kız sus benimkinide düşürme :D yatak insanı çekiyo düşük olur tabi enerjin kalk bi duş al açıl
(7,786 puan) tarafından
Kuzum yatmiyodum zaten yatasim var dedim.
Kucuk cocuk var nere yatıp durcan. Yine de yok modum yok
0 oy
tarafından
Allah dağına göre kar yağdırır.Birde hayat felsem şu. Yıkılma, düşmek kolay, kalkmak zordur.
tarafından
Aksine yıkıl ve yeniden kalk her yıkılıştan sonra daha sağlam oluyorsun
0 oy
tarafından
Çok şükür canım Rabbıme 
tarafından
Çok çok şükür kuzum :)
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Cok guzel yazmissin askomm
tarafından
:) bipolar olma ihtimalim yüksek
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Postunu okuyunca bir yerde okuduğum bir söz aklıma geldi

Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş

İyi olmana ve iyi hissetmene senin adına sevindim
tarafından
İnsallah geçici değildir kuzu sağol
0 oy
(223 puan) tarafından
Bipolar hastalığını bir araştır canım istersen 
tarafından
Ya canım benim baktım şimdi gereksiz bi enerji var hakikaten belirtileri bana uyuyor inşallah değilimdir gözlemlicem kendimi bu sürede
(223 puan) tarafından
Bende bir süre bipolarim diyordum doktora gittim değilim çok zor bir hastalık Rabbim şifa versin bunu en iyi psikiyatri anlar ama özele git devlet iki dakka dinlemeden teşhisi koyuyor. Bu arada doktor bana demişti 25 yaşa kadar beyin çok hareketli sonra diniyor insan. Kaç yasindasin
tarafından
Bu duygu değişimleri beni acayip geriyor aslında korkmuyor değilim iyiyken çok iyiyim kötüyken yerlerde sürünüyorum mutsuzken beni al kaf dağına çıkar yine mutsuzum mutlu olduğumda içeceğim bi bardak çay bile beni heyecanlandırıyor 31 yaşındayım canım

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 980 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,416 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 661 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 667 göst.
5 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Brcu Brcu (1,219 puan) tarafından soruldu

412,320 soru

12,412,011 cevap

44,889 kullanıcı

Kategoriler

...