0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Bekarken var ya kraliçeydım kraliceee ahahaha

Havuza giderdim  hafta sonu izinli olduğu m da sinemaya giderdim kiz arkadasimla icmeye canli muziklere klube bara giderdim istedigimiz gun kahvaltiya giderdik bide ben marinada yatlarin oldugu yerlerde deniz kenarinda calisiyordum mis gibi enerji hep turistlerden bahsis alirdim çalıştığım için ihtiyaçlarımı alırdım kıyafet canım bsy çekse hemen yerdim sipariş ederdim nasil olsa kira parası su elektrik hicbsy vermiyodum sadece canım isterse anneme harçlık veriyodum :((( ah ulan hayat ben bilseydim gençliğimi mahvetmezdim daha 19 yaşındayım hamile olduğum için çalışıp hicbsy yapamıyorum kıyafet desen hep eskiler idare ediyorum  esim ztn biraz sorumsuz mesela 200 tl vermişti ev için ekmek vs için bnde çok tutumluyum hayatta onun parasını emeğini boş şey veya kendim için harcamam ertesi gün 100 tl sini kahvede yemiş sinirden deliye döndüm bide hiç bir şey yememiş ya ac gelmişti sigara bile almamıştı kendine tutun içiyor tütün 10 lira ztn bi ekmek arası taş çatlasa 25 tl  hadi çay kahve iç 50 olsun bunların hiçbirini yapmadan 100 tl yi havaya uçurmuş resmen abur cubur yedim icecek içtim diyor maaşını ayın 10 nda alacak ben şimdi 100 tl yle ekmek mi alim pazara mi gideyim ah ahh...

1 cevap

0 oy
(7,040 puan) tarafından
Acımıcan canım erkek milletine biz acıdıkça tepemize çıkıyorlar en iyisi ağzına etmek her istediğini almak aldırmak
(40 puan) tarafından
Öyle haklı bir yorum ki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 270 göst.
0 oy
7 cevap 340 göst.
20 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Busraknc58 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 496 göst.
23 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu