Bekarken var ya kraliçeydım kraliceee ahahaha
Havuza giderdim hafta sonu izinli olduğu m da sinemaya giderdim kiz arkadasimla icmeye canli muziklere klube bara giderdim istedigimiz gun kahvaltiya giderdik bide ben marinada yatlarin oldugu yerlerde deniz kenarinda calisiyordum mis gibi enerji hep turistlerden bahsis alirdim çalıştığım için ihtiyaçlarımı alırdım kıyafet canım bsy çekse hemen yerdim sipariş ederdim nasil olsa kira parası su elektrik hicbsy vermiyodum sadece canım isterse anneme harçlık veriyodum :((( ah ulan hayat ben bilseydim gençliğimi mahvetmezdim daha 19 yaşındayım hamile olduğum için çalışıp hicbsy yapamıyorum kıyafet desen hep eskiler idare ediyorum esim ztn biraz sorumsuz mesela 200 tl vermişti ev için ekmek vs için bnde çok tutumluyum hayatta onun parasını emeğini boş şey veya kendim için harcamam ertesi gün 100 tl sini kahvede yemiş sinirden deliye döndüm bide hiç bir şey yememiş ya ac gelmişti sigara bile almamıştı kendine tutun içiyor tütün 10 lira ztn bi ekmek arası taş çatlasa 25 tl hadi çay kahve iç 50 olsun bunların hiçbirini yapmadan 100 tl yi havaya uçurmuş resmen abur cubur yedim icecek içtim diyor maaşını ayın 10 nda alacak ben şimdi 100 tl yle ekmek mi alim pazara mi gideyim ah ahh...