0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (1,539 puan) tarafından
Kızlar göğüs ucu yarası tüm doğumlarda mi oluyor yoksa ilk çocukta mi ve gümüş kapak kesin iglestiri mi

3 Cevaplar

0 oy
(2,165 puan) tarafından
Ben ilk kizimi doğurdum rahatsiz oldugu icin yoğun bakimdaydi hic emziremedim hep sagdim hep Goguslerim bitene kadar sagiyodum kizim ac kalmasin hep sutumden icsin diye ama hiç yara olmadı sagdigim icin ama melegim sadece 1 ay yasadi 1 ay içti sutumu vefat etti şimdi 4 aylik kizim var bunda Goguslerim hep yara bere içinde kalıyordu ilk aylarda neler çektim kan geliyodu artık dayanmaz hale geldim yanlış emdiği icin oluyor sadece ucunu aldıkları için oyle oluyor ama ben hiç kesmedim hep verdim canım okadar yanmasına rağmen verdim sutum kesilmesin diye krem falan kullandim o şekilde geçti büyüdükçe zaten göğsünü kavraya bildiği için olmuyor yara falan
(15,743 puan) tarafından
Basin sag olsun :(
(1,539 puan) tarafından
Tmm cnm çok saol
(1,539 puan) tarafından
Bu arada basın sağ olsun
(2,165 puan) tarafından
Sağolun kizlar ALLAH razi olsun
-Reklam-
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Göğüs ucu yarası çoğunluk acemilikten oluyor canım ben ilk dogumumda çok çektim 1 ay ağlayarak emzirdim biri yarıldı diğerinin komple derisi soyuldu sagayim dedim kan fiskirdi resmen meğer çok kolaymış çaresi derman kendi sütünde emzirme öncesi ve sonrası sütünü sürersen yara olmaz olursa da hemen geçer ikinci doğumda bunu yaptım hiç yara olmadı ve doğum yapan herkese bunu tavsiye ettim uygulayan hiç kimsede de yara olmadı 
(1,539 puan) tarafından
Çok saol cnm bnde öyle yapcam Allah razı olsun cnm bnm
(2,039 puan) tarafından
Rica ederim kuzum nerdeyse 4 yıl olacak ilk doğumun üstünden hala göğüs yarası deyince tüylerim diken diken oluyor hiç kimse yaşamasın çok zor
0 oy
(15,743 puan) tarafından
Iki oglum var ikinci oglum 77gunlj ikisinde de olmadu sukur illa olcak diye bisi yok sanrm:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 274 göst.
17 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,020 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,675 soru

24,621,721 cevap