0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar 21 aylık oğlum var geçen hafta dr götürdüm çocuk dr bu arada çok iyi biri bende sordum yani kardeşi ile arasında ne kadar olmalı diye oda 2 yaşına girince yap diğeri doğana kadar o zaten 3 yaşına gelmiş olur hemen hemen dedi ideal yaş aralığı 2 ve 3 dedi bende pes peşe büyüsün istiyorum ama oğlum daha yeni yeni uslanıyor zor olur mu bilmiyorum tecrübeli anneler lütfen paylaşın bilginizi 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne zaman hazır hissedersen yap cnm.

Peşpeşe olsunlar diye kaldıramayacağı yükü sirtlanma.

Ama tavsiye ederim :)

Oglm 21 aylıktı ben kızıma gebe kaldigimda..

Şimdi gözünün önünden ayirmiyo kızım 8 aylık oglm 3

tarafından
Benim de bol bol kusmali geçiyor canım inşallah geçer en kısa zaman da kaç haftalık oldun
tarafından
Çarşamba gidicem ilk muayeneye ama son adete göre 9+4
tarafından
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım haber et
tarafından
Senin ne kadar oldu :) gittin mi hic
tarafından
Bir hafta sonra gel dedi ikili test yapacak kuzum 10+3 gün oldu tam 12 haftalıkken gidicem erken gitmek istemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap ikinciyi 
(191 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından
Benim bebeklerin arası 13 ay.biraz zorluyor ama çok avantajları var. Kıskançlık durumu hiç olmadı,  beraber büyüyorlar birbirleriyle oynamaya başladılar vs vs. İyi ki bu kadar az aralari var diyorum inan ama ilk 4 ay çok zor oldu. 
(191 puan) tarafından
Anladım canım zaten ben kış gibi hamile kalsam oğlum 3 yaşındayken doğacak
tarafından
Hiç korkma canım  çok ideal o yaşta.  Ama çok ara olmamalı bence kardeşler arasında
(191 puan) tarafından
Aynen cnm işte kışa girerken yapayım diyorum
0 oy
tarafından
Nasipse 4,5 yaş olacak  benimkiler in arasinda canm
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Doktorun lafina bakarsan ohoo asko:D
(191 puan) tarafından
Ne bileyim cnm aslında alısmiske n bende yapayım büyüsün diyorum ama
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Oglum 29 aylik diger oglum 77 gunluk ikincim surpriz oldu ilk zamanlar kiskandi vurmaya calsyo bezen ama tamamen babasina duskunlugunden o nasil degisir bilnen o uyuyunca goruyo cocugu rssmwn:) babasina asiri duskun benden bile kiskanir diger turlu ise ilk oglum zordu cok ikincin sakin sukur Allah kolayligini veriyor duzene giriyorsun vir sekilde
0 oy
tarafından
Kızım şuan 2 yaşında ben 10 haftalık gebeyim bebeğim doğana kadar kızım 3 yaşında olacak Allah nasip ederse
(191 puan) tarafından
İdeal diye düşünüyorum ben
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Dr.lafinami bakiyom kizz ben araya 4 yil koydum tavsiye ederim
(191 puan) tarafından
Kararsizim cnm bakalım nasip
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Açıkçası benim kızım şimdi 15 aylık ve 11 haftalık gebeyim 2 tane istedim zaten arka arkaya olması güzel oldu diye düşünüyorum 
0 oy
(133 puan) tarafından
Ne zaman hazır hissedersen ozaman 
0 oy
(234 puan) tarafından
Çocuğa bağlı aslında. Uslu sakın cocuksa pespese de olur ama ben arada 4 5 yas bırakma taraftarıyım çünkü arkadas gibi büyümekten ziyade abilik/ablalık olgusu olsun isterim. Arkadas zaten bulurlar. Senden büyük bi kqrdesin oldugunda o anne babadan bile daha iyi bir sığınak olabiliyor ileride. Hem yaşı yakın hem senden önce senin yollarını geçmiş bir yoldaş olur.  Ablamla aramda 5 yas var mesela annem yerine annelik yaptığı olmuştur bana. Ben de oğlum kardeşini korusun kollasin isterim. Aralarında 5 yaş olacak inşallah 
(191 puan) tarafından
Hayırlısı cnm
0 oy
tarafından

Bence hemen  sık sık   beraber. Büyüsünler.... sezeryan olmasaydım ben    birer yıl arayla dolu dolu dizerdim bi kenara   ama malesef en fazla  5 :(

0 oy
tarafından
Ne zaman hazırsanız o zaman yapın benimde oğlum 22 aylık hamile eşim istiyor ben kararsızım
0 oy
(300 puan) tarafından
Hiç bi zaman
0 oy
(9,666 puan) tarafından

Mumkunse 1ile yetinmeli bacim:D

(191 puan) tarafından
:) haklısın ama kardeşi olsun yanlız kalmasın dyrm
0 oy
(603 puan) tarafından
Ben aradı daha fazla yaş farkı olması taraftarıyim açıkçası bir kere 4 yaşına kadar bebek sayılıyorlar tüm ilgimi ona vermek daha mantıklı geliyor bana ve arada yal farkı olan çocuklar ilerde daha özgüvenli oluyor bu benim gözlemim
(191 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(470 puan) tarafından
Kızım 2 yaşına girdi sürpriz gebe kaldım 2 ay kadar daha emzirdim bıraktım 1 aya doğum yapacağım inşallah kızımda 2.5 u geçti baya herşeyin bilincinde bebek taklitleri yapıyor bu aralar bakalım doğunca nasıl olacak
(191 puan) tarafından
İnşallah iyi anlaşırlar cnm
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Benimkileri arasında 3 yaş 1 ay felan olacak daha büyük olsa büyüğün okul zamanlarında sıkıntı olurdu küçük olsa ikisininde anne ihtiyacı hat safhada ama şuan kendi kendine oynuyor iş yaparken yardım m bile ediyor kardeşi gelince ne olacak bakalım 

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 291 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 801 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 532 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Jajajhvx (20 puan) tarafından soruldu

412,674 soru

12,424,717 cevap

45,415 kullanıcı

Kategoriler

...