Kızlar kızım 14 aylık annem dahil herkes 2. Çocuğu da yap diyor o olana kadar kızın 2 2.5 yaşında olur diyor. Banada arada geliyor bu periler sonra kızım küçük daha diyorm kıyamıyorum. Eşim zaten daha düşünmüyor ona kalsa tek bile yeter ) ben en az 3 4 yas olması tarafiym . Şuan 29 yaşındaym. İkinciyi dogursam 32 33 yaşında olcam. Gerçekten çocuk büyütmede yaşında etkisi var. O yüzden aradaki farkı acmaym diyorm. Hadi yorumlarda bulusalm hanımlar sizin çocuklarınızn arasi kaç yaş veya sizce kaç yaş olmali
İlk çocuk tuvaletini öğrenip isteklerini söyleyince olmalı bence
Benimkilerin arasında 2 yas var ilk başlarda çok zorlanirdim şimdi o tempoya alıştım
2 yaş sendromunu gör ondan sonra yap derim )) benim oğlum 26 aylık ve şuan sendromu tuttu ara ara krize giriyor ve ben 1.5 aylık hamileyim ☺️ umarım çabuk atlatırız bu sendromu
Ben ilk oğlumu 4 yıl önce kucağıma aldım ikinci oğlumu da 4 ay önce 24 yaşındayım şu anda ikisi de çok uslu maşallah kolay benim için ileride nasıl olur bilemem seninki eğer kızın usluysa yap gerçekten birlikte büyümeleri daha güzel oluyo yine de senin kararın
1,493,352 soru
24,400,052 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın